HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Albumok

   

73-96-ig Össz.: 162

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. ERDÉLYI VÁRAK ÉS ERŐDTEMPLOMOK

    Bár Erdélyország nem elsősorban várai révén marad meg az átutazó emlékeiben, azért eldugott vércsetanyákból és fellegekbe nyúló sasfészkekből szép kis kollekció kerekedett ki bentebb.
    39,00 RON
  2. Erdélyi-hegyalja és térsége

    Erdély és Partium együttes területének szinte mértani középpontjában, Erdély szívében fekszik Hegyalja. Jeken útikalauz ezen tájegységet, valamint a hozzá kapcsolódó szomszédos térségek természeti, történelmi, kulturális, művelődéstörténeti értékeit sorakoztatja fel.
    70,00 RON
  3. Évszakok ízei - 17. – ​Takarékos konyha

    Egyszerűen hozzáférhető, mindennapi alapanyagokból készült ételeink minden kategóriában képviselik magukat, de kiemelten foglalkozunk a tápláló és gazdag csorbákkal. Ezek a világhírű levesek számtalan formában készülhetnek el, és mind-mind nagyon különleges, és finom.
    17,50 RON
  4. Évszázadokra előkészítve

    Emlékkönyv a székelyudvarhelyi Református Kollégiumról.
    24,00 RON
  5. Fedezzük fel együtt! - Bolygónk a föld - Képes ismeretterjesztés gyerekeknek

    A Földet minden ember magáénak érzi - annak ellenére, hogy a kék bolygó már több milliárd éves, fajunk pedig csak pár százezer esztendeje jelent meg rajta és uralja. Tudtad, hogy eleinte az óceánok vize édes volt? Mikor és miért vált sóssá? Mi rejtőzik az irdatlan mélységben?
    28,00 RON
  6. Fehér könyv

    Ennek a könyvnek a tartalma és a tagolódása iolyan, hogy váltakozva jelenik meg az életmű két vonulata: a zenetudományi és a helytörténeti, az írások műfaja és stílusa is váltakozik : a témának megfelelően hol inkább szaktudományi, hol publicisztikai, néha pedig szubjektíven emlékező.
    49,00 RON
  7. FŐZŐSULI - Kezdők szakácskönyve

    Olyan főzni tanuló személyek számára ajánljuk a könyvet - korosztálytól függetlenül -, akik a magyar konyha hagyományaiból kiindulva hajlandóak egy kis kalandozásra újdonságokkal teli gasztrovilágunkban
    25,00 RON
  8. Gábor ​Áron rézágyúja

    A magyar tüzérség története
    16,00 RON
  9. Gazdát kutyájáról

    A könyvben 15 kutya és gazdija szerepel plusz 1, tehát összesen 16, mert a borítón lévő kutya gazdája írta az előszót. ... A kulcsember nem én vagyok, hanem a férjem, aki rajzolt, mert tulajdonképpen a rajzok nélkül ez a könyv nem volna annyira vonzó.
    25,00 RON
  10. Gidófalvy Istvánné Pataky Etelka

    Gidófalvy Istvánné Pataky Etelka festőművész. Sas Péter gazdagon illusztrált kismonográfiája egy önálló, a festészet művészetének élő alkotót mutat be, akinek életútja összefonódott apósa és férje életsorsával, amikor házasságot kötött ifj. Gidófalvy Istvánnal.
    49,00 RON
  11. Gombák a magyar néphagyományban - etnomikológiai tanulányok

    A szerző a szó tágabb jelentésében foglalkozik a gombavilág és az emberi összefüggéseinek kutatásával. Szól a tárgyalt gombák szerepéről a mindennapokban, a munkában, szokások gyakorlásakor, felhasználásukról a népi gyógyításban...
    75,00 RON
  12. GYÜMÖLCSÖK LEGJAVA ŐSZI RECEPTEKBEN

    Változatos, de egyszerű receptek
    12,50 RON
  13. Hagyományörző népi kultúra. Társadalomnéprajzi vizsgálat Széken

    A „törvény szorításához” való viszonyulásban Szék az az eset, amelyben „a hagyományőrzés tökéletesen azonosul a közösség értékrendjével”
    19,00 RON
  14. Hatvan évvel a magyar forradalom után

    Az 1956-os magyar forradalom 60. évfordulójának hazai rendezvényei sorában az elsők között zajlott le az a konferencia, amelyre Sepsiszentgyörgyön került sor 2016. szeptember 1-2-én, s amelynek előadásait, szerkesztett változatban, ebben a kötetben kapja kézhez az olvasó.
    20,00 RON
  15. HÁZI PÉKSÜTEMÉNYEK ÉS ŐSZI RECEPTEK

    HÁZI PÉKSÜTEMÉNYEK ÉS ŐSZI RECEPTEK
    14,00 RON
  16. HÉTKÖZNAPI FINOMSÁGOK

    Mi most egy olyan könyvecskével járulunk hozzá, melyben könnyen és gyorsan elkészíthető remek recepteket gyűjtöttünk össze, melyek elsősorban hét közben jönnek jól, amikor kevesebb időnk van a sütésre-főzésre.
    15,00 RON
  17. Híres biológusok

    Könyvünk a biológia lenyűgöző szakterületének legnagyobb alakjait mutatja be röviden, közérthető nyelvezettel.
    16,50 RON
  18. HÍRES MAGYAR ÍZEK

    A “Tűzrőlpattant receptek” sorozat e kiadványában válogatást találunk több mint 100 pörkölt, gulyás, pásztorétel, magyar és erdélyi fogás receptjeiből.
    15,00 RON
  19. Ízletes levesek (Tűzrőlpattant receptek)

    A leves gyakran nemcsak egy étkezés bevezetője lehet, hanem maga az étkezés is, mint egytálétel. A kiadványban több mint 100 egytálétel, finomabbnál finomabb leves receptjét olvashatjuk.
    15,00 RON
  20. JÁRMŰVEK FÖLDÖN, VÍZEN, LEVEGŐBEN - KÉPES ISMERETTERJESZTÉS GYEREKEKNEK

    Tudod, melyek a legnépszerűbb autómárkák? Mekkora terhet bír el egy kamion? Miért emelkedik a magasba a hőlégballon? Tényleg piros minden londoni busz? Melyek a legfejlettebb harci járművek? Mióta építenek versenygépeket? Fotókkal gazdagon illusztrált könyvünkben száznál is több izgalmas kérdésre találod meg a válaszokat
    26,00 RON
  21. Kalotaszeg antológia (1890-1891)

    Az 1890-ben indult Kalotaszeg folyóirat antológiasorozatának harmadik kötete.
    41,00 RON
  22. Kalotaszeg antológia (1997-2008)

    A Kalotaszeg kulturális és közéleti folyóirat antológiájának második kötetét vehetjük kézbe. Ezúttal az 1997-2008 közötti időszak legemlékezetesebb, maradandóbb írásait gyűjtötte össze a szerkesztő, Buzás Pál egy vaskos kötetbe.
    65,00 RON

   

73-96-ig Össz.: 162

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6