HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Regény, novella

   

49-72-ig Össz.: 196

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Az osztály vesztese

    Az éjszaka leple alatt furcsa kép kerül az osztály facebook oldalára: esetlen alak minion­jelmezben, felette a falra írt felirat: Az osztály vesztese! Az osztályfőnök tombol, a diákok gyanakodva méregetik egymást. Tettesnek se jó lenni, de áldozatnak még rosszabb
    46,00 RON
  2. Barátságháló

    Miféle erő lakozhat a barátságkristályban? Amióta Fülöp kézbe fogta, biztos volt benne, hogy a kristályban valamiféle pozitív erő lakik
    56,00 RON
  3. Barátságháló - Titkok terme

    A nagysikerű Barátságháló hősei újabb kalandokba keverednek. Lencsi és barátai útja messzire vezet, egészen a titkok terméig. De vajon működik-e a barátságkristály?
    56,00 RON
  4. Bartók markában

    Tanulmányok és cikkek. 1981–2005.
    22,00 RON
  5. BESZTERCE OSTROMA

    “A Beszterce ostroma (1895) Mikszáth egyik legolvasottabb regénye. Nem véletlenül. A groteszk elemeket is hordozó mű középpontjában egy negatív, mai szóhasználattal élve deviáns hőssel az író időszerűségének ékes bizonyítéka. Nedec várának ura, Pongrácz gróf egy magyar Don Quijote
    14,00 RON
  6. Bölcső és bagoly

    „Ez a „Bölcső és bagoly” című könyv első része egy regényes életrajzi műnek. (…) Életrajzom regénye három ilyen könyvre fog rúgni, úgy tervezem. Ezt az első részt még 1949-ben írtam. Emberi utam kezdetét beszélem el benne. ...
    8,50 RON
  7. BRADLEY TAMÁS VISSZAÜT

    “Bradley Tamás sem hitte volna valaha, hogy egyszer még a francia idegenlégióban fog szolgálni. Komoly, csendes, józan ember volt, olyasféle, akitől elvárják, hogy fiatalon nősüljön, hamar kopaszodjék, sok gyermeket neveljen és a választásokon a szavazatszedő bizottság elnöke legyen. Hogy mégsem így történt, az nem rajta múlt.
    39,00 RON
  8. Család

    Szenzációs per Katy Hart Los Angelesbe utazik, hogy tanúskodjon a késes rajongó ellen, aki megpróbálta megölni őt. A lesifotósok rájönnek, hogy ő az a titokzatos nő, akit Dayne Matthews társaságában lefényképeztek, ezért minden lépését lesik.
    50,00 RON
  9. Csend

    A tizenöt éves Stellának minden esélye megvan arra, hogy egyszer teljesüljön leghőbb vágya: a Broadwayn fellépve megmutathassa tehetségét a világ előtt. Egy tragikus baleset következtében azonban egyik napról a másikra elveszíti hallását.
    39,00 RON
  10. CSONTBRIGÁD

    Fécamp egy bolond fogadás miatt bevállalja a főbelövést is, de rosszabb történik vele, mint a halál: a Csontbrigádba kerül, ahol rá kell jönnie, hogy mesés önfeláldozása valójában egy otromba árulás következménye…
    39,00 RON
  11. Édes Anna

    „Egy tettet nem lehet megmagyarázni se egy okkal, se többel, hanem minden tett mögött ott az egész ember, a teljes életével.”
    20,00 RON
  12. ÉDES ANNA

    Az Édes Anna, bár remekmű voltát alig valaki vonta csak kétségbe, a szokásosnál is összetettebb problematikát kínál. A krisztinavárosi kis cselédlány története, aki a kommün után kerül a magas rangú, méltóságos Vizy család szolgálatába...
    18,00 RON
  13. Egri csillagok

    Az Egri csillagok alcíme: Bornemissza Gergely élete. Az ő életét, sorsának alakulását követhetjük végig a műben: a gyermekkortól megannyi kalandon, a szerelem beteljesülésén át a várvédő katona tetteiig.
    25,00 RON
  14. Egri csillagok

    1899-ben, Egerben írta művei közül a leghíresebbet, az Egri csillagok című regényt. Egri lakóháza 1923 óta múzeum, előbb családja, majd 1952-től a megyei múzeumi szervezet fenntartásában.
    14,00 RON
  15. EGRI CSILLAGOK I-II

    A regény cselekménye közel két évtizedet fog át: 1533-ban Dél-Bakonyból indul, s az 1552-es hatalmas túlerővel szemben aratott egri végvári győzelemmel zárul.
    27,00 RON
  16. EGY BOLOND SZÁZ BAJT CSINÁL

    Ifjabb Lord Hontings a bolondokházába kerül, mert nősülni akar, és amúgy is állandóan felrúgja az ősi angol nemesi család hagyományait. Amikor pedig szigorúan hagyománytisztelővé válik, családját még kínosabb helyzetbe hozza…
    16,00 RON
  17. Egy dadogás története

    Az Egy dadogás története három generáció sorsát felvonultató családregény, ugyanakkor a hatvanas-hetvenes-nyolcvanas évek Erdélyének bemutatása is, kis túlzással történelmi regény.
    54,00 RON
  18. Egy fiú a csapatból

    Dani felkavaró mondatokat hall az iskolában. "Kevés vagy, mint Hitlerben a jóindulat" – mondja egy osztálytársa, aki később a haláltáborokat is emlegeti. Dani kétségek között megy haza, és próbálja megemészteni a hallottakat.
    31,00 RON
  19. Egy focista naplójából

    Dinyó és barátai szeretnek focizni. Egy nap egy lelkész érkezik a faluba, és ez sok mindent megváltoztat a fiúk életében. Naplóformában fociról, barátságról, emberi értékekről, Istenről.
    30,00 RON
  20. Egy közülünk - Keresztény vértanúkról fiataloknak

    Tizenöt új köntösbe bújt régi legendát tart a kezében az olvasó, melyeknek alapját Szikszai György keresztény vértanúkról szóló könyve, a Mártírok oszlopa szolgáltatta. Ferenczy Noémi fiatalok számára fogalmazta át ezeket a történeteke...
    32,00 RON
  21. Élesben a sorssal – Erdélyi Mozaik

    Szerkesztette: Serestély Zalán. Láng Gusztáv utószavával.
    35,00 RON
  22. Élj a lehetőséggel!

    Isten arra teremtett minket , hogy nagy dolgokat hozzunk létre!
    35,00 RON
  23. Elvész a nyom

    "Azt mondtam, ugye, hogy a vén Hirlibi évekig tagadta azt, hogy van Isten. Azért, mert a fiai meghaltak. De amikor látta, hogy egy evező nélküli csónak, amit hat gyerekekkel leragadott a víz, megállt a vízesés fölött, ott ahol nem volt semmi, ami megakassza és addig állt ott, amíg mind a hat gyereket kimentették: akkor az öreg Hiribi arra gondolt, hogy talán mégiscsak van Isten, mindössze ő nem találkozott még vele. Nos tehát ez a vén Hiribi elhatározta, hogy végére jár a dolognak. Tudni akarta, hogy van-e Isten, vagy nincs. Nem csak hinni, hanem tudni. Fogta magát és beült egy másik csónakba, eldobta az evezőt és hagyta, hogy sodorja a víz a csónakot..."
    38,00 RON

   

49-72-ig Össz.: 196

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5