HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Regény, novella

   

25-48-ig Össz.: 196

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. A pusztítás könyve

    "A pusztítás könyve szigorú következetességgel megírt mű, egy meglepően kiforrott tehetségű, fiatal prózaíró első regénye" - Závada Pál ezekkel a szavakkal ajánlotta az olvasók figyelmébe Dragomán György 2002-ben megjelent könyvét, mely a következő évben elnyerte a legjobb első prózakötetért járó Bródy Sándor-díjat.
    62,00 RON
  2. A repülő osztály

    A krichbergi gimnázium diákjai karácsonyi színdarabot próbálnak. A próbán minden remekül megy, de az előadásig történik egy és más előre nem látott esemény. Például kitör a háború a gimnazisták és a reálistások között, s hatalmas hócsatákat vívnak...
    36,00 RON
  3. A SZŐKE CIKLON

    A szőke ciklon egy Evelyn Weston nevű hölgy, aki először egy egymillió fontot érő gyémántos Buddha után fut, majd egy ismeretlen ember becsülete után. Magával ragadja Lord Bannistert, aki kénytelen beletörődni, hogy miközben pillanatok alatt elhasználnak minden autót és ruhát, nincs idő pótolni őket…
    39,00 RON
  4. A szülőföld szerelmese

    Orbán Balázs életének regénye
    45,00 RON
  5. A tizennégy karátos autó

    Rejtő Jenőt utánozhatatlan humora, mesteri mondatfűzése, egyedi, könnyed stílusa a magyar irodalom egyedülálló jelenségévé avatja. Gorcsev Iván milliomosként lép fel Vanek úrral, mint magántitkárával egyetemben, akinek munkaköri kötelessége többek között az, hogy helyettesítse főnökét az idegenlégióban... Vanek úr aztán többször is agyvérzés közeli állapotba juttatja feletteseit, miközben Gorcsev elnyeri szerelme kezét. De hová tűnt közben a színaranyból készült, tizennégy karátos autó?
    39,00 RON
  6. A Viharlámpa Fénye

    Az összeomló ősi birodalomból egy maroknyi fiatal az Ígéret Földje felé indul. Az olvasó átélheti velük az utat a vadonban, a küzdelmet a támadókkal és a mentőexpedíciót a hegyek között, miközben barátokra és szerelemre találnak!
    58,00 RON
  7. A viskó

    Végre magyar nyelven is megjelenik a már sokak által nagyon várt könyv, A Viskó (The Shack). Egy regény, aminek sikerével – és tartalmával – még a Forbes Magazin is foglalkozott. Nem gyakran fordul elő!
    50,00 RON
  8. A Viskó - lapról lapra

    Wm. P. Young regénye, A Viskó a New York Times első számú bestsellere - egy olyan ember története, aki a kétségbeesés mélységéből emelkedett fel az életét megváltoztató találkozás során.
    45,00 RON
  9. A ​kastély árnyékában

    Wass Albert a Mire a fák megnőnek történetét folytatja. Egyetlen család környezetében, egy mezőségi tanya verőfényében és a vele szomszédos kastély árnyékában rá tud tapintani a Kiegyezéstől a Békeidőkig tartó korszak belső életére, mozgató eszméire és tévedéseire. Csak a líra szépsége tudja esztétikailag megszerettetni velünk ezt a súlyos vádirattá komorodó epikát.
    36,00 RON
  10. Ábel a rengetegben

    Az Ábel-trilógia első kötete
    12,00 RON
  11. Ábel az országban

    A mozdonyvezetőnek még megköszöntem a jóságát és az ügyeletet, aztán körülnéztem, s hát látom, hogy Garmada úr várakozik reám. – Ez a dög a kié? – mutatott a kutyára. ...
    12,00 RON
  12. Ábel ​Amerikában

    Megjárja a rengeteget, a várost, Amerikát, hogy aztán visszatérjen szülőföldjére, a havasokhoz, mert ahogy a könyvben található, már szállóigévé vált mondat állítja: „Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne".
    12,00 RON
  13. Álarcosbál

    Boros Krisztina az iskolai jelmezbálon cigánylánynak öltözik; cifra szoknyában, szőke hajába tűzött, fekete hajfonatokkal, felékszerezve, senki nem ismeri fel...
    39,00 RON
  14. Alattvalónak alkalmatlan

    Pályakép Gálfalvi Györgyről
    25,00 RON
  15. Apa nélkül

    Az Apa nélkül eleven színekkel ábrázolja a világot, amelyet a ma érvényes tendenciák baljós beteljesedése jellemez.
    61,00 RON
  16. AZ ELÁTKOZOTT PART

    Csülök (alias John Fowler) első regényét tarja kezében a tisztelt olvasó. A szerző nem olyan izomagyú bunkó, mint sokan az idegenlégióban: lelkét megnemesítették régebbi olvasmányai, a Genovéva, a Gil Blas és Lohengrin, a Hattyúlovag története, nem is szólva a Roccambole szerelmeiről.
    24,00 RON
  17. Az élet játéka

    Régi sérelmektől megkeményedve és a boldogság gondolatát is elfelejtve éli puritánul egyszerű és hasznos életét Polly kisasszony, a Harrington kastély jómódú úrnője. Az élet játéka az élet feltétlen szeretetéről szól.
    29,00 RON
  18. Az ellopott futár

    Nagyon helyes, hogy a tetemet már előkészítették a boncoláshoz. Örülök, hogy végre rend van a kórházban. Fogjunk hozzá, uraim. A lelet szerint ez itt egy negyvenöt év körüli, anaemiás egyén, causa mortalis: előrehaladott atrophia... A kórboncnok felemelte kését, lehúzta a leplet, ám ekkor legnagyobb csodálkozására a halott felült, és mutatóujját figyelmeztetően kinyújtva, így szólt: - Pardon, a boncolás előtti illem előírja, hogy bemutatkozzam. A tanár szigorúan összevonta szemöldökét, és a meghökkent kórházi szolgára nézett. - Marcel! Hogy kerül ide egy jól nevelt női hulla a középkorúnak jelzett, negyvenöt év körüli egyén helyére? Uraim! - És az orvosokhoz fordult, választ sem várva: - Iménti kijelentésemet visszavonom: a kórházban még sincs rend. (...)" Persze hogy esküvővel végződik majd a történet, mert a szerelem sötét verem (különösen ha letakarják és ráülnek) és mert Rejtő a tündérmesék világának sajátos környezetbe ültetett változatát teremti meg itt is ahol az alvilág kétes figurái egytől egyig úriemberek, a koldusról többnyire kiderül, hogy álruhás koronaherceg, és ahol végül a szerelmesek mindig egymásra találnak.
    39,00 RON
  19. Az elveszett cirkáló

    "A vizsgálat megállapította, hogy éjfélkor a "Balmoral" horgonyt vetett Sabang-sziget kikötője előtt, felszólították a révkalauzt, hogy e szokatlan időben vizet, igen nagy mennyiségű konzervet és három láda szivart rakasson fel nyomban a hajóra. Miután a kérést éjfél után nem akarták teljesíteni, a "Balmoral" a partnak szegezte ágyúit (világosan látszott, amint leveszik a védőburkot), és a kapitány kijelentette, hogy amennyiben öt percen belül a kívánalmakat nem kezdik berakni, az angol cirkáló lőni fogja Sabangot. Ezután gyorsan ment a berakodás. Sabang után a hajónak nyoma veszett..."
    39,00 RON
  20. AZ EMBER TRAGÉDIÁJA

    A Tragédia színeiben Madách végigvezet a biblikus és földi világtörténelem művészi szándékai szerint kiemelt és értelmezett ,,nagy pillanatain”.
    17,00 RON
  21. Az én boldog életem

    Történet Tináról és Fridáról, két kislányról, akik az első osztályban barátkoznak össze és lesznek szinte az első pillanattól fogva elválaszthatatlanok. A kislányok boldogok, egész addig a napig, amíg kiderül, hogy egyikük egy másik városba költözik a szüleivel.
    48,00 RON
  22. Az ifjú pap - Regény Kalotaszeg vidéki életéből

    Az egyik legjobban sikerült Gyarmathy-regény Az ifjú pap (1885), az írónő jól átgondolt és felépített, érett műve. Cselekménye a Bach-korszakban három síkon játszódik.
    20,00 RON
  23. Az Óperenciás tengeren is túl

    Nagy Izabella első regénye, A menny innenső oldalán folytatását veheti most kezébe az olvasó. Julie világa persze újra borul. Mert ugyan megszületik Jasna, de aztán elmegy a nagyfiú, Sonny. És az elengedés drámája közel sem egyszerűbb, mint bármelyik addigi borulás..
    39,00 RON
  24. Az öröm játéka örök

    Pollyanna lassan felnő, de a világhoz való hozzáállása nem változik. Pollyanna és játéka derűs, boldog, kiegyensúlyozott élet receptjét kínálja mindannyiunknak.
    42,00 RON

   

25-48-ig Össz.: 196

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5