HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Albumok

   

49-72-ig Össz.: 162

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Báró hadadi Wesselényi Kata, a hitben élő református nagyasszony

    Verses imádságokat, könyvjegyzéket, konyhai dolgok leírását böngészheti a régi szövegek megfejtésére is vállalkozó bátor olvasó.
    39,00 RON
  2. Bemutatkoznak a kutyák 3D

    A Bemutatkoznak a kutyák című könyv tökéletes választás a kutyakedvelő gyerekek számára, és megbízható forrás azoknak, akik az első négylábú kedvencüket fogadják.
    45,00 RON
  3. Beszél a kő

    Emlékalbum a 80 éves Gergelyné Tőkés Erzsébet tiszteletére
    60,00 RON
  4. Britannica gyermekenciklopédia

    A Britannica újabb káprázatos tudástára az ŰR, ÁLLATOK, HÁBORÚK, MÚMIÁK, AGYTUDOMÁNY és sok-sok más szakterületen jártas, több mint 100 szakember közreműködésével.
    169,00 RON
  5. Bujdosó mák, békarokka, pipitér... - Gyom, a virág, akit nem szeretnek

    Hajlamosak vagyunk azokat a növényeket, amelyek kéretlen, váratlan jelennek meg a kertünkben, házunk táján gyomoknak, gaznak titulálni. S, ami még rosszabb, ha valami gyom, annak pusztulnia kell, de legalábbis eltűnnie szem elől.
    25,00 RON
  6. Cseh Gusztáv

    A modern erdélyi magyar grafika káp­rá­za­tainak mestere, Cseh Gusztáv 1934-ben született Kolozsváron. Olyan egyénien ele­gáns, drámai, és mégis kalandosan játékos, nagy­­­világi univerzumot teremtett, amivel gyöke­resen újat hozott Erdély egész művészetében.
    70,00 RON
  7. CSINÁLD MAGAD! Körömdíszités

    A különböző színekkel és textúrákkal díszített körmök nem csak a kifinomult megjelenést tükrözik, de egyfajta kiegészítőként is szolgálnak.
    9,00 RON
  8. Csináld magad- Kontúr sminkek

    Ebből a kiadványunkból megtudhatod, hogyan kontúrozz lépésről lépésre az arcformádnak megfelelően, optikailag a legelőnyösebben.
    9,00 RON
  9. CUKRÁSZSÜTEMÉNYEK HÚSVÉT ÉS TAVASZ

    CUKRÁSZSÜTEMÉNYEK HÚSVÉT ÉS TAVASZ
    14,00 RON
  10. Dinoszauruszok könyve

    Ismerd meg a dinoszauruszok és más őslények lenyűgöző világát ennek a gazdagon illusztrált kötetnek a segítségével.
    69,00 RON
  11. DISZNÓTOR és TÉLI RECEPTEK

    DISZNÓTOR és TÉLI RECEPTEK
    12,50 RON
  12. Dr. Zathureczkyné Zelch Manci Saját és összegyűjtött recept-könyve

    Könyvében jellegzetes székely étkeket örökített meg Zathureczkyné, s kötete épp ezen ételkülönlegességek révén egyben a térség kultúrájának megismerését is lehetővé tette.
    47,00 RON
  13. Édes emlék Szerelmes képeslapok a Nagy Háborúból

    A Lőrinczi Dénes válogatásában nézegethető és olvasható képeslapgyűjtemény a nagy történelem kulisszáiban üzeneteket váltó hétköznapi emberek két nagy csoportját teszi láthatóvá: az otthon maradottakat képviselő nőkét és a mobilis, nagy távolságokra elvetődő férfiakét.
    78,00 RON
  14. Égre tárt szemek

    Ha régmúlt idők ácsainak néhány máig fenmmaradt haranglábját, tornyát szemléljükm nemcsak világos körvonalakat, nyugodt és kiegynesúlyozott arányokat, ésszerű és következetes tömegelosztást látunk, de az égnek rugaszkodó tereket is
    36,00 RON
  15. Egyiptomi múmia - 3D modell

    Fedezd fel a mumifikáció rejtélyeit lépésről lépésre! Ez a könyv tele van érdekes információkkal az ókori Egyiptom legfontosabb kulturális hagyományáról, a mumifikálásról.
    59,00 RON
  16. Erdély beszélő kövei

    A kötet, Sas Péter válogatásában és szerkesztésében, átfogó és pontos képet nyújt az erdélyi barokk építészet megörökítőjéről, Biró Józsefről.
    39,00 RON
  17. Erdély és az erdélyiek

    Bármennyire is törekedünk ennek a könyvnek a megírása során arra, hogy magunkról egyáltalán ne ejtsünk szót, ne állítsuk magunkat középpontba, most mégsem tehetjük meg, hogy ne emlékezzünk meg arról, hogy egy Hosszúfalu nevű helyen éltünk néhány éven át.
    49,00 RON
  18. ERDÉLY LEGSZEBB VÁROSAI ÉS FŐTEREI - MESÉLŐ MACSKAKŐ.....

    Erdélyt járva általában a lélegzetelállító természeti tünemények és a lélekemelő emberi építmények maradnak meg bennünk emlékként.
    39,00 RON
  19. Erdélyi arcok

    "Ebben a kötetben Erdélyről, illetve erdélyi emberekről, eseményekről és tájakról írott verdeimet gyűjtöttem össze" Gömöri György
    40,00 RON
  20. Erdélyi kastélyépítészet a historizmus korában (1840-1918)

    Ez a könyv elsősorban a szerző által tett új megállapítások miatt jelentős, melyek több esetben felülírják vagy árnyalják az eddigi szakirodalom adatait, ugyanakkor a mű olvasmányos és a szélesebb olvasóréteg számára is befogadható.
    68,00 RON
  21. Erdélyi Konyha Kalendárium 2022

    Ezúttal izgalmas alapanyagokat választottunk, melyekhez nemcsak recepteket, hanem érdekes tudnivalókat, olvasnivalókat is összegyűjtöttünk, így a 2022-es kalendáriumunk színes, könnyed és hasznos is lett egyben, sok-sok nagyszerű recepttel tarkítva.
    27,00 RON
  22. Erdélyi magyaRock 1970-2010

    Újságcikkek, interjúk, tények és vélemények az erdélyi magyar rockzenekarokról
    85,00 RON
  23. Erdélyi tetők

    Úti élmények és természeti képek
    15,00 RON
  24. Erdélyi történetek. Az elmesélt huszadik század

    Szekfű Gyula fogalmazta meg: a kisebbségi kérdés emberek kérdése, nem a földé vagy területé. Emlékiratok, interjúk, naplók és egyéb dokumentumok százait olvastuk át, hogy ezt a kötetet összeállitsuk. A cél az volt, hogy az erdélyi magyarság szemszögéből Erdély utóbbi száz évének lehetőleg hiteles tablóját készitsük el. Az eredmény: emberi sorsok, szenvedések és örömök hihetetlen, barokk gazdagságú portréja.
    154,00 RON

   

49-72-ig Össz.: 162

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5