HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Regény, novella

   

145-168-ig Össz.: 196

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  1. Olyan, mint te

    Egy lefagyasztott embrió. Két család régóta rejtegetett titka. Egy srác, aki eldöntötte, hogy soha többé nem lesz szerelmes.
    53,00 RON
  2. Őrtüzeink parazsa

    Erdélyi variációk nyelv és lélek szövetségére (1918–2018)
    35,00 RON
  3. Parázsló ősz

    A Parázsló ősz a GARY CHAPMAN, CATHERINE PALMER szerzőpáros Idill kisvárrosban játszódó regénysorozatának harmadik kötete.
    39,00 RON
  4. Pecúrok

    Tóth-Máthé Miklós Pecúrok című regénye a második világháború után néhány évvel játszódik Óváralján (Sárospatakon) a nagy múltú Kollégiumban, ahová az ország minden részéről sereglenek a 10 év körüli fiatal iskolások.
    33,00 RON
  5. Pillangószárnyú tigris

    A Pillangószárnyú tigris – messzire repít, a jolennehák világába, ahol a képzelet és valóság találkozik, és ahol kiderül, ikertestvérek ők, nincs is köztük olyan nagy különbség.
    34,00 RON
  6. PISZKOS FRED, A KAPITÁNY

    Fülig Jimmy mindig zűrbe keveredik. Bár kiválóan alakítja egyszerre José Pombio spanyol pincér (aki előétel-nyelven beszél) és Wilson Hutchins amerikai fűtő szerepét, s a maláj erőművészt is leiskolázza, sőt, régi ellenségét, Piszkos Fredet is sikerül egy ládában cselekvésképtelenségre kárhoztatnia, mégis egyre jobban belegabalyodik a problémákba.
    16,00 RON
  7. Pokol a hegyek között

    Rejtő Jenőt utánozhatatlan humora, mesteri mondatfűzése, egyedi, könnyed stílusa a magyar irodalom egyedülálló jelenségévé avatja. Gorcsev Iván milliomosként lép fel Vanek úrral, mint magántitkárával egyetemben, akinek munkaköri kötelessége többek között az, hogy helyettesítse főnökét az idegenlégióban... Vanek úr aztán többször is agyvérzés közeli állapotba juttatja feletteseit, miközben Gorcsev elnyeri szerelme kezét. De hová tűnt közben a színaranyból készült, tizennégy karátos autó?
    39,00 RON
  8. Prón - a programozott klóntermék

    Sci-fi kisregény, melyben az ideális lelkésznek programozott emberklón és gyakorló lelkésztársa történetén keresztül saját keresztyénségünkre ismerhetünk.
    15,00 RON
  9. Regényélet

    A férfi szerint minden előre meg van írva A nő szerint minden megírandó
    58,00 RON
  10. Rendszerújra

    Rendszerek és kitörési pontok fűzik össze kötetté Dragomán György tizenöt év terméséből válogatott novelláit. Feltételezett vagy valóságosnak tűnő rendszerek: nyitottak és zártak, politikaiak, természetiek vagy technikaiak.
    54,00 RON
  11. ROBBANÁS

    A Robbanás című regény Dan Stanca kortárs román író második magyarul megjelent regénye. „Holnap ilyenkor már nem leszek…” mondja egy 20 év körüli lány, az epilógus narrátora.
    45,00 RON
  12. Robinson Crusoe

    Századok óta közkedvelt ifjúsági regény a Robinson, noha szerzője annak idején felnőtteknek szánta. A kalandvágyból űzött fiatalember tengerre száll és sok viszontagság után hajótörést szenved egy lakatlan szigeten. Itt mindenkitől elhagyatva diadalmaskodik a természet erőin, emberi életnek megfelelő feltételeket teremt magának. Az emberi leleményesség és akaraterő diadalált zengi a regény, s valószínűleg ezért is vált az ifjúság kedvenc olvasmányává. A cselekmény maga igaz történet. Alexander Selkirk matrózt kapitánya büntetésből partra tette a lakatlan Juan Fernandez-szigeten, s a matróz négy és fél évet töltött ott egyedül. Defoe az ő elbeszélése alapján írta meg regényét. Robinsonja a mostoha természeten diadalmaskodó, civilizált ember szimbóluma lett.
    12,00 RON
  13. Rumini Datolyaparton

    Rumini és barátai egy háborúskodás kellős közepébe csöppennek: a dzsungel különös népei állnak harcban a túlélésért
    65,00 RON
  14. Rumini és az elsüllyedt világ

    Végre mindenki újra ép és egészséges, a Tükör-szigeteki kalandok után irány Egérváros! Nem csoda, ha ennyi viszontagság után még a legelszántabb matrózok is egy kis egérvárosi nyugalom és megérdemelt semmittevés után áhítoznak
    60,00 RON
  15. Rumini kapitány

    Galléros Fecó csatlakozik a Kartács-tengerre tartó Szélkirálynőhöz, hogy elrabolt kisfia és Sajtos Rozi nyomába eredjen. Újra együtt hát a legénység!
    74,00 RON
  16. Rumini Tükör-szigeten

    Elég a kalandokból! Amikor a Szélkirálynő legénysége megpihen a Gyöngy-lagúnában, és békésen fagyizgatva napoznak és úszkálnak, egészen biztosan úgy érzik, hogy most egy ideig végre nyugalom lesz körülöttük.
    54,00 RON
  17. Rumini Zúzmaragyarmaton

    Berg Judit letehetetlenül izgalmas, az Év gyerekkönyve díjjal kitüntetett kalandregénye, a Rumini folytatódik! A második rész a hideg északon játszódik, Ruminiék hajója, a Szélkirálynő ezúttal Jégvárosba, Zúzmaragyarmat fővárosába indul.
    54,00 RON
  18. Rumini Zúzmaragyarmaton (2) (új illusztrációkkal)

    A Rumini második részében a Szélkirálynő Zúzmaragyarmatra indul, ahol az egerek sosem látott bonyodalmakba keverednek: eltévednek, fekete sirályok és más alattomos ellenség támad rájuk, egy időre Negró lesz a kapitány, és Rumini megint eltűnik.
    35,00 RON
  19. Sárból vétettél

    Kuncz Aladár francia fogságának nyomait feltáró dokumentumriportkönyve annak idején könyvesbolti sikerlistákon szerepelt. Ebben a regényében abba a mediterrán világba vezeti olvasóit, amelyben már több, mint egy évtizede, Szardínia szigetén, maga is él.
    10,00 RON
  20. SÁRGA RÓZSA

    Széles és nagy a hortobágyi puszta, de mégsem elég hatalmas ahhoz, hogy Decsi Sándor csikósbojtár, meg Lacza Ferkó gulyásbojtár elférjen rajta. Kivált, mivel mind a kettő egy lányt szeret, a Sárga Rózsá-t, a hortobágyi csárdás szépséges fogadott lányát, Klárit
    11,00 RON
  21. Szabad akarat

    "Mire felnövünk, sorsunk forgatókönyvéből már jelentős fejezetek megváltoztathatatlannak tűnnek. Sejtjeinkben hordozzuk felmenőink traumáinak nyomait;..
    68,00 RON
  22. Szalamandrák éjszakái

    Márton Evelinnek e kötete felpezsdíti az olvasót, nemcsak szereplőinek színes kavalkádjával, a viszonyok és történések legöngyölítésre váró, gubancos szálaival, hanem azért is, mert bátran vezet ki az erdélyi magyar irodalom ismert helyszíneiről, megszokott vonatkoztatási keretei közül.
    35,00 RON
  23. Szamos-parti Hollywood

    A Vitéz János Gimnázium udvarán álló ősöreg fa gyökerei közt a múltba vezető alagutak kanyarognak. Egyre több gyerek szeretné megnézni, milyen is egy másik korszak ...
    65,00 RON
  24. Szerintem, szerinted

    Wendelin Van Draanen amerikai írónő ebben a regényében a mai kamaszok nyelvén tanít alapvető emberi értékekről és igazságokról: az egész kép ugyanis sokszor más, mint pusztán a részek összessége.
    39,00 RON

   

145-168-ig Össz.: 196

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9