HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Regény, novella

   

121-144-ig Össz.: 196

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  1. Lássatok ​csodát! (Göröngyös Úti Iskola 2.)

    A Göröngyös Úti Iskola éppen olyan, mint bármely másik iskola. Itt is mindig történik valami. Most éppen Arika, egy másodikos kislány kerül az események középpontjába.
    56,00 RON
  2. Légy jó mindhalálig

    Az író kisdiák korának első nagy élményét, a debreceni kollégiumban töltött négy és fél év emlékét örökíti meg a regényben. A történet kezdete: 1892, színhelye Debrecen, s benne a nemzeti nevelés fellegvárának tartott református kollégium. Nyilas Misi, a regény hőse, egy Tisza menti faluból érkezik ide. ...
    8,50 RON
  3. Leleplezem a családomat

    Méhes György, a nagy mesélő vidám családi regényeinek újabb kötetében minden mozgásba lendülsok­sok kalandból, hétköznapi bosszúságból valódi leleplező, szórakoztatóan tanulságos példatár született.
    51,00 RON
  4. Lemezbolt a Szent János utcában

    Egy máltai vakáció sok mindenről szólhat: tengerről, barátokról, egzotikus helyszínekről. Ám Orsi ennél sokkal többet talál a szigeten: egy réges-régi lemezbolt olyan titkokat rejt, amelyekről azt hitte, csak a máltai lovagrend legendáiban léteznek..
    64,00 RON
  5. Lili, Mikko és a minikalózok

    Egy vagány öreg hölgy, egy beszélő kakas és lázadó minikalózok... Ki hitte volna, hogy Lilire és Mikkóra ennyi izgalom vár az utálatos és unalmas Jim bácsinál?
    39,00 RON
  6. Magyar hadifoglyok Szibériában

    Az első világháború, galíciai harctereit, majd szibériai–távol-keleti hadifogolytáborait megjárt két tiszt, Szőke Zoltán és Székely Gyula emlékirata.
    35,00 RON
  7. Magyar szó Erdélyben – Visszaemlékezés III. (1925–1928)

    Adorjánné Weress Margit: Magyar szó Erdélyben – Visszaemlékezés III. (1925–1928). Az utószót írta, a Visszaemlékezés szövegét gondozta és jegyzetekkel ellátta Liktor Katalin, a Weress Margit Reményik Sándorhoz írott levelei szövegét gondozta és jegyzetekkel ellátta dr. Berényi Károly.
    40,00 RON
  8. Mai példázatok - Újabb mai példázatok

    Kereken hetven mai történetet, ha úgy tetszik, példázatot, vagy Gyökössy Bandi bácsi kedves meghatározásával novellettát olvashatunk ebben a szép kiállítású, kemény táblás kötetben, mivel a hagyatékban talált Újabb mai példázatok című kéziratot is beledolgoztuk.
    61,00 RON
  9. Majd egyszer

    Dayne és Katy Matthews belevágnak a két külön film forgatásába. A bulvárlapok bajokról példálóznak kettejük között. Aztán megjelenik egy címlapfotó, amely tönkreteheti mindazt, amit együtt próbáltak felépíteni.
    53,00 RON
  10. Menekülők. Történelmi dráma két felvonásban

    A történelmi dráma 1660-ban, Debrecenben játszódó események három napját eleveníti fel, miután a török seregek elfoglalják Váradot, és a menekülők egy része, köztük a református iskola közel száz diákja és tanára itt keres menedéket.
    42,00 RON
  11. Menni vagy meghalni

    "Horn a Vörös Liliomot nézte, olyan döbbenten, hogy nem tudott szólni. Mit bámulsz?! rivallt rá a nő. Hallottad? Tudod azt a titkot, amiért ez az egész ország fegyverben áll. Megfogtad a szerencsét úgy, ahogy százezer ember közül egynek, ha sikerül az életben: Eredj, használd ki. Ne mondj semmit, ne ígérj semmit. Ha úgy érzed, hogy vissza akarsz menni a hazádba, mint gazdag ember, nem köt hozzám semmi. Eredj nyugodtan, és felejts el. Hála ne kössön hozzám. Akár szerencsésen, akár szerencsétlenül, mindenképpen visszatérek hozzád, Lys, mert szeretlek... De valamiről megfeledkeztél. Nekem van öt barátom, akikkel jóban-rosszban szövetséget kötöttünk. És ha megoszthattuk a légionistaélet nyomorúságát, akkor meg kell osztanom velük a pénzt és a dicsőséget is. Őrült vagy! sziszegte a nő. Mi közöd ezekhez a gazemberekhez. Akármelyik közülük szó nélkül zsebre vágná az egész szerencsét, és fütyülne rád. Ezt nem hiszem, Lys. De a titok a tied. Ha nem akarod, hogy beavassam a barátaimat, hallgatni fogok, és elfelejtem, amit ez az arab sátán mesélt. A Vörös Liliom hosszan nézett Horn arcába. Azután bólintott. Igen... Ő is ezt mondta volna... Éppen ilyen bolond, becsületes gyerek volt. Juste, comhoe tu es... Menj és mondd el nekik. A többieket nem ismerem, Rastignac és Thillmann ravasz, vakmerő emberek, ne félj, ők majd tudják, hogy kell ezt a legjobban csinálni. De egy kikötésem van: én vagyok a hetedik. Neked egyedül odaajándékoztam volna az egészet. De most már nem tudom, hogy mi lesz veled... és az övéké ne legyen egy rész... Ne beszélj! Nem ismered Afrikát, nem ismered a légionistát, ma az életét is feláldozza a barátjáért, és holnap, ha ideges vagy megbolondul, leüt egy csajka főzelékért. Tudni akarok mindent! Érted? Heten vagyunk a titokhoz. Csókolj meg!... A próféta óvjon..."
    39,00 RON
  12. Mia & Maja

    "Létezhet igazi kapcsolódás egy tizenéves lány és egy idős, magányos nő között? Én úgy hiszem, igen. Maksai Kinga regénye pedig okosan és érzékenyen erősít rá erre.
    64,00 RON
  13. Micsoda társaság!

    MICSODA TÁRSASÁG Méhes György vidám családregény-sorozatának első kötete. A család: Apu (Nagyfőnök), Anyu, Krisztinka és a "jámbor" Öcsi együtt nyaral egy másik, baráti családdal: Vilmos atyával, Pindur nénivel, Bogárkával és a "jó kis" Vilikivél.
    54,00 RON
  14. Miként a csillagok. Négy történelmi regény

    A kötetben négy történelmi regény olvasható a magyar református egyház múltjából. Egy Méliusz Juhász Péterről, egy Károli Gáspárról, egy Szenci Molnár Albertről és egy Ráday Pálról.
    56,00 RON
  15. Mire a fák megnőnek

    Egy csodálatos történet arról, hogy soha ne add fel, a kitartás diadala. Mint minden Wass Albert „mese”, magával ragadó és hangulatos, lélekemelő, elgondolkodtató olvasmány. Bármikor. A romokon is nyílik virág, az élet mindenekfelett. Kemény küzdés, kitartás, mert így érdemes. Tisztán, őszintés, egyszerűen.
    34,00 RON
  16. Napóleon - A merénylet titka

    A szerző "történelmi nyomozása" 180 évvel a császár halála után. Sikerül bebizonyítania, hogy Napóleon életének utolsó 6 évében - Szent Ilona szigetén - rendszeresen mérgezték, és végül ez okozta korai halálát. Ismerjük a tettes-tettesek kilétét is...
    15,00 RON
  17. Négylábú ajándék

    A történet főhőse Emily, aki balesetben elveszítette az édesanyját, és ő maga is bénán kerekesszékbe kényszerült. Vajon teljesül-e Emily vágya, hogy ne legyen többé magányos, és vajon Atyjává válik-e az az Isten, akiről az új szomszédok olyan érdekes történeteket mesélnek?
    19,00 RON
  18. Névtelen világ - Erik és a legfelső utáni emelet

    Az egész még szeptemberben kezdődött, amikor Erik már néhány hónapja játszott a Névtelen Világ 1.0-val. Egyik este kapott egy üzenetet, hogy kiválasztották a játékosok közül.
    64,00 RON
  19. NICK ÉS TESLA VESZÉLYES LABORATÓRIUMA

    Új sorozat kiskamaszoknak! Izgalmas kalandokkal és szigorúan titkos kütyükkel
    40,00 RON
  20. NINCS KEGYELEM

    “Wardes csendbiztos gyanútlanul állt a folyóparton, mert a Húsos Farkas fegyvertelen kézzel lépett eléje a bokrok közül, és megemelte a kalapját. De nem mondta azt, hogy jó napot, hanem kivett a kalapjából egy revolvert, és főbe lőtte vele a csendbiztost. Mindez oly gyorsan és váratlanul történt, hogy a Denveri Kopó hírhedt ügyessége sem előzhette meg a halálos lövést.
    39,00 RON
  21. Nyomok a hóban

    Egy kisfiú leesik a szikláról, és nem tud járni. Mi történik vele, családjával és barátaival? Harag és megbocsátás, szomorúság és felhőtlen boldogság kíséri végig a könyv szereplőinek kalandjait.
    20,00 RON
  22. ÖCSI NAPLÓJA

    Öcsi naplójában éppen az a meglepő, hogy nincs benne semmi meglepő, sem elvetemült, sem vérfagyasztó. Azaz Öcsi megjavulni látszik. A végén még mintagyerek lett belőle? No nem egészen...
    51,00 RON

   

121-144-ig Össz.: 196

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8