HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Regény, novella

   

97-120-ig Össz.: 196

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  1. Hűség és hűtlenség- II. kötet

    "A könyvben gyakran megjelenő Ratosnya -Jód és a Maros mente életem legszebb tartozéka.Szüleim és szülőföldem nemcsak emlékek, hanem a bennem örökké élő legszebb valóság, melyhez egy életen át igazitottam lépteimet."
    43,00 RON
  2. Húsvét közelében. Magyar írók novellái böjttől pünkösdig

    Ez a kötet a böjttől pünkösdig terjedő időszakot követi végig, ismert és kevésbé ismert magyar írók novelláit rendezve az ünnepek szerint öt fejezetbe.
    40,00 RON
  3. Így urald a világot

    A fanyar iróniával, nemritkán fekete humorral átitatott, szellemességében is mély gondolatiságú szövegeiről ismert magyar származású angol író, Tibor Fischer legújabb regénye veszettül szórakoztató társadalomszatíra. Az Így urald a világot tökéletesen beleillik a Man Booker-díjra jelölt A béka segge alatt (1992), a Gógyigaleri (1994) vagy az Aki hülye, ne olvassa! (2000) idehaza is megjelent műveinek sorába, és szórakoztató stílusával tovább gyarapítja majd a magyar olvasók egyre népesebb táborát. Tibor Fischer a Mathias Corvinus Collegium Irodalmi Műhelyének vezetője.
    71,00 RON
  4. Ismeretlen ​utakon (Névtelen Világ 2.)

    A Merítés-díjjal kitüntetett (2019) Mia&Maja írójának újabb regénye! Barátok, rejtélyek, kalandok a hétköznapokban és a virtuális világban!
    64,00 RON
  5. ISTEN RABJAI

    Gárdonyi Géza Isten rabjai című műve a tatárjárás utáni Magyarországon játszódik. A kis kertészlegény reménytelen szerelmét mutatja be Margit királykisasszony iránt, aki jóságával és szépségével nagy hatást tett rá
    18,00 RON
  6. Istenem, mi ez a lárma?

    Ez a kisregény egyszerre a magunkra ismerés és a humor forrása. Szereplőinek - az olvasóval együtt - ki kell lépnie az ünnep- és hétköznapok rutinjából.
    29,00 RON
  7. Kalózlány - A sors iránya IV.kötet

    Charlotte végigcsinálta a szertartást, immáron igazi szinta lett. De a megpróbáltatások csak most kezdődnek. Egyfelől bosszút akar állni szüleiért, másfelől szintaként kötelessége megvédeni a világot a művészbefolyástól. Ám Charlotte-ról semmi hír.
    40,00 RON
  8. Kalózlány. Kékvér - I.

    A KALÓZLÁNY: KÉKVÉR a KALÓZLÁNY: POKOLI KÖR folytatása, a hatkötetes regényfolyam harmadik kötete
    40,00 RON
  9. Kalózlány. Kékvér - II. könyv

    A KALÓZLÁNY: KÉKVÉR a KALÓZLÁNY: POKOLI KÖR folytatása, a hatkötetes regényfolyam negyedik kötete.
    40,00 RON
  10. Kalózlány. Pokoli kör

    A Kalózlány: Pokoli kör A Kalózlány: Végső kezdet folytatása, a hatkötetes regényfolyam második kötete.
    40,00 RON
  11. Kalózlány. Végső kezdet

    A Kalózlány: Végső kezdet a szó nemes értelmében vett ifjúsági kalandregény. Ha angol nyelvterületen kerülne kiadásra, a young adult fantasy kategóriába tartozna, ugyanis a serdülő olvasóréteget célozza meg, a történet pedig a felnőtté válásról szól
    40,00 RON
  12. Kálvin. Regény

    Cs. Szabó Sándor életrajzi regényében bemutatja a korszakalkotó írások és súlyos döntések mögött rejlő, vívódó embert. Megismerteti az olvasót a reformátor személyiségét és tanításait formáló hatásokkal, történelmi eseményekkel és fontos személyekkel
    88,00 RON
  13. Káosz

    Novellák
    20,00 RON
  14. Karácsony ideje

    Magyar írók novellái adventtől vízkeresztig
    32,00 RON
  15. Kard ​és kasza 1.+2. kötet

    Wass Albert ebben a kétkötetes remekművében saját ősi nemzetségének állít emléket, elvezetve története szálait a közelmúltbeli Mezőség jelen idejéig, visszatérve mintegy a vasasszentgothárdi táj- és időkezdetekhez, az Istent-tudó látóemberi bölcsességhez.
    80,00 RON
  16. Kárpáthy Zoltán

    A regényben a cselekmény fő váza Kárpáthy Abellino pere unokaöccse vagyonáért - s ezen belül, különféle alkalmak során Zoltán lelki nagyságának bemutatása.
    25,00 RON
  17. Kegyelem

    Szörnyű tragédia Egy ittas sofőr felelőtlensége miatt két család élete örökre megváltozik. Vajon a színjátszó kör ifjú tagjai képesek lesznek-e megbocsátani annak, aki társaik halálát okozta... Lebilincselő történetek a megbocsátás kegyelméről..
    49,00 RON
  18. Kilenc vesszőparipa

    Méhes György, a nagy mesélő vidám családi regényeinek újabb kötetében megint minden mozgásban van - családi eseményekből, sok­sok kalandból szórakoztatóan tanulságos útinapló született.
    53,00 RON
  19. Kincskereső kisködmön

    Egy Gergő nevű kisfiúról szól a mese, akinek apja, az öreg szűcs gyönyörű kisködmönt varr, de a ködmön csak akkor kényelmes, ha viselője emberül viselkedik.
    9,50 RON
  20. Kincskereső kisködmön

    A ​Kincskereső kisködmön Móra gyermekek számára írt művészi önéletrajza. Elsősorban azonban szüleinek állít emléket az író ezekben a kedves elbeszélésekben, akik jószívű, becsületes, de nagyon szegény emberek, és szeretettel, játékossággal igyekeznek ellensúlyozni a nagy nyomort
    18,00 RON
  21. Kitelepítés

    Visky András könyve megrendítő és felemelő történet egy családról, amely kiszolgáltatottságában, megalázottságában is a szeretetből és a bizalomból merít megtartó erőt újra meg újra. Az 1956-os forradalom után Visky András református lelkész édesapját huszonkét év börtönre és teljes vagyonelkobzásra ítélték..
    60,00 RON
  22. Komor korunk derűje

    Anekdotakönyv
    15,00 RON
  23. Kuncz Aladár emlékezete

    Tanulmányok, versek, emlékezések
    35,00 RON
  24. Kupak - Nyár

    A Kupak-novellákban a fő helyen a kamaszfiú Kupak kapcsolatai és dilemmái állnak. Tiniktől a nagyszülőkig minden korosztálynak jó szívvel ajánlhatjuk hát Győri Katalin novellafüzérét, amiből egy nyár regényszerűen összefűződő története bontakozik ki.
    30,00 RON

   

97-120-ig Össz.: 196

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7