HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hitoktatás

   

97-115-ig Össz.: 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Nem akarok templomba menni!

    E könyv azoknak a gyermekeknek szól, akik számára olykor értelmetlennek tűnik, hogy templomba kell menniük. Különösen akkor, amikor mást is tehetnének helyette, például szundikálhatnának még egy kicsit az ágyukban, vagy játszhatnának egy jót.
    13,00 RON
  2. Noé az özönvízben-BIBLIAI REJTVÉNYES FÜZETEK 2.

    Kérdések, rejtvények és kirakók teszik izgalmassá és interaktívvá a bibliai történet olvasását ebben a zsebméretű színes kiadványban, amely Noé és az özönvíz történetét dolgozza fel.
    5,00 RON
  3. Nyilak az erős kezében

    Lehet, hogy sokan elmondták már, hogy ki vagy, hogy mi a célja az életednek, hogy miben és kiben kellene hinned, azt is, hogy mi tesz képessé arra, hogy helyt állj a mindennapokban, hogy kik az igazi barátaid, és persze azt is, hogyan lehet jó kapcsolatod a szüleiddel. De arról is biztosan hallottál már sokat, hogyan hozzál jó döntéseket. Mégis, ha nem győztek meg az eddigi tanácsok, és kíváncsi vagy arra, hogy Isten mit mond mindezekről, olvasd el ezt a kis füzetet.
    11,00 RON
  4. Örömhír sasszárnyon

    A füzetet úgy állítottuk össze, hogy kisebbek és nagyobbak (alsó és felső tagozatos általános iskolások) egyaránt megtalálják a nekik szóló feladatokat, fantáziájuk és ismereteik előcsalogatásával pedig játékosan szélesíthessék látókörüket.
    12,00 RON
  5. Örömhírstaféta

    A KateTéka segédkönyvek új kiadványa a nagyhét–húsvét–pünkösdi időszakhoz kapcsolódó ötlettár.
    38,00 RON
  6. Óvodások Bibliája

    3-6 éveseknek készült ez a lendületes rajzokkal teli Biblia, melynek történetmesélése is az óvodások korosztályához alkalmazkodik. A kötetből közel hatvan fontos ó- és újszövetségi részt ismerhetnek meg a gyerekek.
    69,00 RON
  7. Sas, de király!

    Három történet - gondoskodásról, vezetésről, helyes útirányról.
    11,00 RON
  8. Sok nép atyja leszel.Gurigami Biblia 1.

    A színes kis képeskönyvben Ábrahám-történetek szólalnak meg Mózes első könyve (a 11–13., 17–18., 21. részek) alapján. A Gurigami Biblia papírfiguráinak készítését mutatja be lépésről lépésre a képeskönyvhöz kapcsolódó Guribari
    12,00 RON
  9. Sokrétű játékok – Bírák kora

    Feladat- és játékötletek
    59,00 RON
  10. Szeretsz-e engem? - cerka füzetek

    A cerka füzetek legújabb részében az utolsó vacsorától húsvét utánig követhetjük végig az eseményeket, méghozzá Péter szemével. Így a történet azok számára is izgalmassá válik, akik már ismerik Jézus szenvedésének és feltámadásának történetét.
    5,00 RON
  11. Szívkollázs – Játékos hittan

    Egy tanévre szóló játék- és feladatgyűjtemény 2. osztályos gyerekcsoportoknak
    99,00 RON
  12. Találkozz Jézussal! Aki keres, az talál

    Bibliai böngésző piciknek. Keménylapú színes lapozó-könyv, ahol minden oldalpáron elrejtett kis képeket keresgélhetnek a kis olvasók. Hat képes oldalpáron képek, szóképek és egy-egy rövid szöveg meséli el a történetet
    61,00 RON
  13. Teremtés: a Föld

    Rengeteg nyoma van annak, hogyan alkotta Isten a világot. Minden az ő bámulatos csillagaiban kezdődött.
    19,00 RON
  14. Teremtés: a világűr

    Rengeteg nyoma van annak, hogyan alkotta Isten a világűrt. A tudományt segítségül hívva megláthatjuk Isten teremtő és gondviselő munkáját a világegyetem végtelen csodáiban.
    19,00 RON
  15. Teremtés: az állatok

    A teremtésről szóló sorozat arra szeretné ösztönzi a gyermekeket, hogy a körülöttük lévő világot felfedezve és megismerve minél többet tudjanak meg arról a szerető Istenről, aki mindezt megteremtette.
    19,00 RON
  16. Tommy Joe - A csapdaállító barátja

    Az írónő érzékletesen mutatja be fiatal hőseinek élményeit, életük irányváltásait, miközben felismerik, hogy mindig megéri a döntéseket Istennel együtt meghozniuk.Mindenkinek szeretettel ajánljuk ezt a könyvet 14 éves kortól.
    32,00 RON
  17. Tóparti mesék

    Jézus csodái nem maradtak titokban, szájról szájra jártak történetei a Genezáret-tó partja mentén és a városokban. Így lettek tóparti és városszéli mesék A könyvecskében három történettel és böngészős feladatokkal találkozhatnak a gyerekek.
    6,00 RON
  18. Történetek a Bibliából. Stories from the Bible

    Tíz történetben olvashatunk a szabadító Szeretetről magyar és angol nyelven, három fiatal illusztrátor csodálatos képein elevenedik meg a Biblia világa. Családi, gyülekezeti, iskolai használatra, nyelvgyakorláshoz egyaránt ajánljuk a könyvet. Közös olvasásra 5, önálló olvasásra 9 éves kortól.
    32,00 RON
  19. Városszéli mesék

    Jézus csodái nem maradtak titokban, szájról szájra jártak történetei a Genezáret-tó partja mentén és a városokban. Így lettek tóparti és városszéli mesék. Ezekkel ismerkedhetnek a kis olvasók a Csodadolgok-könyvek sorozatban. Mindkét könyvecskében három-három történettel és a hozzájuk kapcsolódó böngészős feladatokkal találkozhatnak a gyerekek.
    6,00 RON

   

97-115-ig Össz.: 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5