HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hitoktatás

   

73-96-ig Össz.: 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Jézus és tanítványai

    Az „Így szól hozzám a Biblia” sorozat újabb füzetében a tanítványok elhívásáról és az imádkozásról olvashatunk. A füzet végén a Miatyánk teljes szövege is megtalálható.
    7,00 RON
  2. Jézus feltámadt

    A sorozatot a holland Kees de Kort képi világa fogja egységbe, mintegy a képekkel mesélve el a történeteket. A képi elbeszélésnek itt legalább olyan súlya van, mint a nyelvinek. Magával ragadja, bevonja az olvasót, legyen az felnőtt vagy gyermek.
    7,00 RON
  3. Jézus meggyógyítja a bénát

    Az „Így szól hozzám a Biblia” sorozat újabb füzetében Jézus gyógyító és megbocsátó erejéről és a barátok segítőkészségéről olvashatunk.
    7,00 RON
  4. Jézus születése - kifestőkönyv

    Kösd össze a pontokat és színezd ki a képeket, hogy megismerhesd Jézus születésének történetét, amely részletesen Máté és Lukács evangéliumában van leírva. "A Biblia - pontról pontra" kifestő-sorozat füzete, mely játékos módon ismerteti meg a gyermeket Jézus születésének történetével.
    4,00 RON
  5. Jónás és a nagy hal

    Böngészős könyvsorozatunk legújabb részében Jónás történetét ismerhetik meg a kis olvasók, miközben keresgélik az elrejtett kis képeket. Jónás fontos feladatot kapott Istentől, de csak egy nagy vihar és egy hatalmas hal tudta rávenni, hogy engedelmeskedjen.
    61,00 RON
  6. Jónás és a nagy hal-BIBLIAI REJTVÉNYES FÜZETEK 4.

    Kérdések, rejtvények és kirakók teszik izgalmassá és interaktívvá a bibliai történet olvasását ebben a zsebméretű színes kiadványban, amely Jónás történetét dolgozza fel.
    5,00 RON
  7. József

    A füzet az „Így szól hozzám a Biblia” sorozat része, mely az Ószövetség világába kalauzolja a kis olvasókat: József története elevenedik meg a színes képeken.
    7,00 RON
  8. Kérdezz bátran

    Napjainkra a keresztyén tizenévesek hitének alapjai meggyengültek. Ezt szeretné megelőzni hitbeli alapozó munkájával az amerikai szerzőpáros humoros rajzok és feladatok segítségével.
    38,00 RON
  9. Kicsoda Jézus?

    Ez a könyv segít felfedezni, hogyan értették az emberek Jézus tanítását, és miért változott meg azoknak az élete, akik elkezdték követni őt
    42,00 RON
  10. Köszönöm, Istenem! - kifestőkönyv

    A Legkisebbeknek kifestő-sorozat füzete, mely játékos módon segíti a gyermeket, hogy felismerje, mennyi mindent köszönhetünk Istennek. A gyermekeknek sikerélményt nyújt a szép rajzok kiszínezése.
    4,00 RON
  11. Kukac történetei a boldogságról

    A sokak által ismert és kedvelt “Kukac történetei a tízparancsolatról” című bábos gyermekprogram folytatása, mely Jézus boldogmondásait dolgozza fel az ovisok, első osztályosok szintjén.
    43,00 RON
  12. Lámpás az úton

    A „Lámpás az úton” alsó tagozatos iskolás gyerekek számára készült áhítatoskönyv. Rövid tudósításokat tartalmaz a Bibliából Istenről és Jézus Krisztusról.
    23,00 RON
  13. Lányok Bibliája

    A gyönyörű akvarellekkel illusztrált Bibliát kimondottan lányoknak készítettük. A válogatott történetek hősei anyák és kisbabák, bátor hercegnők, erős asszonyok és Isten szavát követő férfiak
    39,00 RON
  14. Luther Márton nyomában - matricás album

    Matricás album.Gyűjtsd össze mind a 83 matricát, és kövesd végig Luther Márton kalandos életét!
    20,00 RON
  15. Meghökkentő kegyelem

    Philip Yancey egyik legszemélyesebb és legprovokatívabb könyvében megrendítő őszinteséggel mutatja be a kegyelem életátformáló hatalmát.
    47,00 RON
  16. Megtaláltuk a Messisást! (harmadik, javított kiadás)

    Református konfirmációi olvasókönyv Harmadik, javított kiadás
    29,00 RON
  17. Mely igen jó az Úristent dicsérni!

    Új és régi templomlátogatóknak is segít eligazodni ez a könyv. A református liturgia elemeinek a megismerése nem pusztán az ismereteket bővíti, hanem hozzásegít ahhoz, hogy az istentiszteletek látogatása valóban mélyebb hitélmény lehessen.
    8,00 RON
  18. Mennybemenetel és pünkösd

    Az „Így szól hozzám a Biblia” sorozat újabb füzetében Jézus mennybemenetelének és a Szentlélek kitöltésének történetei elevenednek meg a színes képeken. A szöveg tömören, lényegre törően mondja el a történeteket.
    7,00 RON
  19. Mi a baj velem?

    Verses formában, színes képekkel meséli el a könyv Peti történetét, aki tudni szerette volna, hogy miként változhat meg az élete. Ő bármennyire szeretne más lenni, könnyebb a rosszat tennie, mint a jót. A nagypapája a kertbe vezeti, ahol megmutatja, hogyan oltják be a rossz fát, hogy az jót teremjen.
    13,00 RON
  20. MOHÓ-SZIGET ÉS TÜRELEM-SZIGET

    A sorozat negyedik kötetében Bernát, Berti, Béla, Bella, Beáta, Benjamin meg Rebeka ismét hajóba száll Jézussal, és miután a két szigeten mindenféle kalandokba keverednek, sok dolgot megtanulnak a mértékletességről, a türelemről, a kirekesztésről és a befogadásról.
    12,00 RON
  21. Mózes élete-BIBLIAI REJTVÉNYES FÜZETEK 3.

    Kérdések, rejtvények és kirakók teszik izgalmassá és interaktívvá a bibliai történet olvasását ebben a zsebméretű színes kiadványban, amely Mózes életének történetét dolgozza fel.
    5,00 RON
  22. Ne félj, mert én veled vagyok! (kártyacsomag)

    Bátorító, erősítő üzenetek félelmek és nehézségek idejére
    11,00 RON
  23. Ne féljetek! - A passió és a húsvéti történet gyerekeknek

    Gondolataikba mélyedve szótlanul haladtak együtt a sír felé, míg egyikőjük meg nem szólalt. "Vajon ki segít nekünk azt a nagy követ a sír elől elgurítani?" Erre a gondolatra mindannyian megrettentek, mert abban biztosak voltak, hogy azt a hatalmas követ ők hárman együtt se bírják megmozdítani.
    25,00 RON
  24. Nekem is van Bibliám

    Az egyszerű szövegek és kedves illusztrációk segítségével a legkisebbek is megismerkedhetnek a Biblia történeteivel. Ezt a különleges könyvet az apró kezek is könnyen magukkal vihetik.
    43,00 RON

   

73-96-ig Össz.: 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5