HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hitoktatás

   

49-72-ig Össz.: 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Galiger, a kapucsengő

    Hommer László meséi a példázatos történetek módján hívják az olvasót, legyen gyermek vagy felnőtt akár: Gyere a kutyához, a hangyához, a fejszéhez, a fűrészhez, a bothoz, no meg a kis bicskához, és tanulj. Van olyan bölcsesség, amit csak tőlük leshetsz el, ha helyén van a szíved.
    14,00 RON
  2. Gyere velem templomba

    Lapozgató kisgyermekeknek
    35,00 RON
  3. Gyermekbiblia

    A Gyermekbiblia az 9–14 éves korosztály számára mutatja be a könyvek könyvét. Történetei végigkalauzolnak a Biblia lapjain a kezdetektől az ősatyák életén és a próféták tanításain át, Jézus és az apostolok munkásságáig
    56,00 RON
  4. Gyertek velem! - cerka füzetek

    A cerka füzetek 8. része Zákeus történetét és a gonosz szolga példázatát kapcsolja össze Jézus kereszthalálával és feltámadásával. Hogy kiderüljön: „Én vagyok az út, az igazság és az élet.”
    5,00 RON
  5. Gyertek, ünnepeljünk! - cerka füzetek

    A cerka füzetek 4. része a három zarándokünnepet – páska, pünkösd, szukkot (lombsátrak ünnepe) – kapcsolja össze egy Jézus korában élő család életén keresztül.
    5,00 RON
  6. Gyűjtsünk kincset a mennybe. Tábori program és ötlettár

    Tábori program és ötlettár a pénz evangéliumi szerepéről
    29,00 RON
  7. Három szép állat

    A kifestő-sorozat a Józsua és az állatok című könyv állatait és bibliai történeteit mutatja be néhány színezhető képben, könnyen olvasható, rövid szövegben. Óvodásoknak és olvasni tanuló kisiskolásoknak ajánljuk.
    6,00 RON
  8. Heidelbergi Káté

    A református keresztyén egyház hitvallása.
    8,00 RON
  9. Heidelbergi Káté - Chatecismul de la Heidelberg

    Kétnyelvű református hitvallás.
    15,00 RON
  10. Hetedhét áhítatok

    Iskolai áhítatok, gyermek-istentiszteleti tanítások
    45,00 RON
  11. Hívogató II. -Református gyülekezeti napközis táborprogram

    A könyv, melyet most kezedben tartasz Hívogató. Immár a második része annak a jól kigondolt útitervnek, amely segítségedre lehet abban, hogy a gyülekezetben vagy vallásórán rád bízott gyermeket eredményesen tudd végig kísérni egy izgalmas felfedezésen.
    84,00 RON
  12. Hívogató-Református gyülekezeti napközis táborprogram

    A Hívogató bibliai történet feldolgozást, műhelymunkát, mesét, éneket, imádságot, szabadidős foglalkozást és sok játékot tartalmaz.
    64,00 RON
  13. Hogyan tartsunk gyermek-bibliaórát?

    Gyökössy Endre mára már klasszikusnak számító "kis módszertanán" generációk nőttek fel s hasznos mindenkinek, aki szeretné jól tanítani gyermekét a Bibliáról.
    15,00 RON
  14. Időutazás a Biblia világában

    Ez a könyv elénk varázsolja a Biblia történelmi korát és helyszíneit, részletgazdag rajzai átélhetővé teszik a drámai eseményeket a kezdetektől a kereszténység elterjedéséig.
    53,00 RON
  15. Igaz ember hitből él – Reformációi olvasókönyv a reformáció első évszázadából

    Olvasókönyvünk a reformáció első szakaszát mutatja be a gyerekeknek és ifjú olvasóknak. Tíz éves kortól ajánljuk.
    45,00 RON
  16. Igaz mese a karácsonyról

    Lackfi János újabb szívmelengető mesekönyve! Jézus születését, a karácsony igaz meséjét mondja el: azt, amit generációk óta újra és újrahallgatunk.
    40,00 RON
  17. Isten a barátom A gyermek útja Istenhez

    Könyvecskénk közel viszi a gyermeket legjobb barátjukhoz, Istenhez. Bájos rajzok nyújtanak segítséget az ifjú híveknek ahhoz, hogy Istent, mint olyan barátot ismerjék meg, aki mindenütt, bármikor elérhető, mert mindig jelen van.
    13,00 RON
  18. Isten mindent újjáteremt

    A füzet az „Így szól hozzám a Biblia” sorozat része, mely a Biblia világába kalauzolja a kis olvasókat. Isten gondviselő szeretetéről, újjáteremtő kegyelméről olvashatunk ebben a füzetben. Magával ragadó ez a képi világ, megérinti, bevonja az olvasót, legyen az felnőtt vagy gyermek.
    7,00 RON
  19. Isten palota. Hittanos gyerekszájtörténetek

    Kertész Eszter – hitoktatókból, lelkészekből, hittanos gyermekek szüleiből álló alkotói csapatot szervezve maga köré – egy könyvre valót gyűjtött össze gyermekek őszinte megnyilvánulásaiból. Szavak és rajzok követik egymást ebben a kötetben. Mind a gondolkodáshoz kapcsolódó szavak, mind a papíron megjelenő rajzok egyenesen a gyermekek lelkéből fakadnak, tükrözve addig begyűjtött élettapasztalataikat.
    23,00 RON
  20. Jairus leánya

    Jairus lányának története elevenedik meg a színes képeken. A szöveg tömören, lényegre törően mondja el a történeteket, hűen a bibliai szöveghez, mégis alkalmazkodva a gyerekek befogadói szintjéhez.
    7,00 RON
  21. Jelek a láthatatlan világból

    Vajon csupán a látható világ létezik-e, vagy valami más is megbújik mögötte? Philip Yancey szerint a természeti és a természetfölötti ugyanannak a valóságnak két különböző megnyilvánulása. Az olvasmányos stílusban megírt könyvben a szerző, miközben ezekre és hasonló kérdésekre keresi a választ, a hit határvidékén tett kalandos utazásra invitálja olvasóit. A szemmel látható világban mutat rá azokra a jelekre, amelyek életterünkben és környezetünkben egy másik világ létére utalnak.
    47,00 RON
  22. Jézus barátai

    A könyv tizenkét fejezetében tizenkét jól ismert bibliai személyiség gondolataiba, kételyeibe, lelkesedésébe, hibáiba és erényeibe élhetik bele magukat az olvasók – a gyermekek, vagy a nekik felolvasó szülők, hitoktatók.
    61,00 RON
  23. Jézus csodatételei-BIBLIAI REJTVÉNYES FÜZETEK 6.

    Kérdések, rejtvények és kirakók teszik izgalmassá és interaktívvá a bibliai történet olvasását ebben a zsebméretű színes kiadványban, amely a Jézus csodatételeinek történetét dolgozza fel.
    5,00 RON
  24. Jézus élete-BIBLIAI REJTVÉNYES FÜZETEK 5.

    Kérdések, rejtvények és kirakók teszik izgalmassá és interaktívvá a bibliai történet olvasását ebben a zsebméretű színes kiadványban, amely Jézus életének történetét dolgozza fel.
    5,00 RON

   

49-72-ig Össz.: 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5