HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Életút

   

25-46-ig Össz.: 46

  1. 1
  2. 2
  1. Hűség és hűtlenség- II. kötet

    "A könyvben gyakran megjelenő Ratosnya -Jód és a Maros mente életem legszebb tartozéka.Szüleim és szülőföldem nemcsak emlékek, hanem a bennem örökké élő legszebb valóság, melyhez egy életen át igazitottam lépteimet."
    43,00 RON
  2. Irgalmatlan zűrök irgalmas Istene

    Eddigi leginkább életrajzi könyvében George Verwer kedvelt őszinteségét és üdítő realizmusát gyakorolja; mesél saját személyes kudarcairól, és megvizsgálja, hogyan munkálkodik Isten a zűrös helyzetekben.
    30,00 RON
  3. Jelentések magamról

    Emlékezések ellenfényben
    15,00 RON
  4. Kálvin. Regény

    Cs. Szabó Sándor életrajzi regényében bemutatja a korszakalkotó írások és súlyos döntések mögött rejlő, vívódó embert. Megismerteti az olvasót a reformátor személyiségét és tanításait formáló hatásokkal, történelmi eseményekkel és fontos személyekkel
    88,00 RON
  5. Kemény Zsigmond naplója

    Kemény Zsigmond a magyar regény XIX. századi történetének kiemelkedő írója, őhozzá segít közelebb kerülni 1846-ban papírra vetett Naplója, amelyet Benkő Samu tett közzé kötetben, először 1968-ban, majd 1974-be, a Magyar Helikon Kiadónál Budapesten.
    27,00 RON
  6. Kertvárosi keringő

    Egyszer mind elmegyünk onnan, ahol megszülettünk. Ki huzamosabb időre távozik, ki ideig-óráig. És észrevétlenül majd a végső elmenetel órája is eljön...De addig… Szemünk még mosolyog, hangunkat hallatjuk
    31,00 RON
  7. Két évből ,,életfogytiglan" lett

    A kommunista Romániában töltött éveink
    48,46 RON
  8. Kiút a függőségből

    Ha gúzsba köt a szülői háttér...
    39,00 RON
  9. Kövess engem!

    Isten szeretetének a győzelméről szól ez a könyv, egy nehéz ember, Péter életében. Jézus nagyon sok türelemmel és nagyon sok szeretettel formálta őt át.
    14,00 RON
  10. Magyar hadifoglyok Szibériában

    Az első világháború, galíciai harctereit, majd szibériai–távol-keleti hadifogolytáborait megjárt két tiszt, Szőke Zoltán és Székely Gyula emlékirata.
    35,00 RON
  11. Mindent magamba szívtam… – Életútinterjú Sata Árpáddal

    Ez a kötet Sata Árpád 70. születésnapjára készült, két beszélgetés alapján.
    25,00 RON
  12. Mintha repülnénk

    Mintha repülnénk - Egy erdélyi lelkész emlékei a XX. századból
    22,00 RON
  13. Nagy Ödön szórványlelkész és néprajzkutató

    "Nekem, ha már erről van szó, nincs világnézetem. Nincs is szükségem rá. Ellenben az egész világot, annak minden jelenségét szeretném meg­érteni, és mindazt magamévá tenni a külsőleg ellentétes irányok igazsá­gai közül is, ami a magasabb érte­lemben vett emberi létet, az igazi emberséget szolgálja. Az egésznek Krisztus mint Megváltó-Isten és mint a világ tanítója az evangéliom­ban adja meg az alapját." Nagy Ödön, 1937. január 8.
    36,00 RON
  14. Nagyobb Ő – Értékmozaik

    Katolikus papból lett református lelkipásztor feleségének vallomása
    69,00 RON
  15. Nézz fel az égre még egyszer!

    Történetek a rácsok mögül
    18,00 RON
  16. Örökhajtós telefon

    Történetek Istennel Sárbogárdtól Hatvanig
    23,00 RON
  17. Sírjanak a papok

    Szabó Imre (1919–2011), a "falusi lelkész" élettörténetének 4. kiadása azt jelzi, hogy életének és szolgálatának mozaikjait megismerve összeáll a lelkipásztori élet és szolgálat teljessége. minden emberi veszteségből nyereség lesz, és minden sírás örömre forudl, amikor az Úr szolgái felkiáltanak: "légy kegelmes, óh Uram, a te népedhez..." (Jóel 2,17)
    54,00 RON
  18. Sors-szimfónia – Életútinterjú Simon Gáborral

    Az újságíró Nánó Csaba az életútinterjú-kötetének a Sors-szimfónia címet adta. A cím szerintem telitalálat. Finoman a mottóhoz is tartozik, ám annak üzenetére és tartalmára is céloz. Nyilván az V., Sors-szimfóniáról van szó, mely Beethoven, az op. 145-ös utolsó, F-dúr kvartettig tartó hatalmas életművének egyik emblematikus állomása.
    25,00 RON
  19. Szerelme szorongat

    Egy küzdelmes életút stációinak korabeli dokumentumokkal és fotókkal ellenpontozott emlékfüzérét tartalmazza e kötet.
    25,00 RON
  20. Táncon innen és túl

    Holló András kerekesszékes tánctanárral besélget SZ. Kiss Mária. Őszintén vall elfecsérelt évekről és megtalált boldogságról, hite és házassága újjászületéséről, a kerekesszékes létforma küzdelmeiről.
    43,00 RON

   

25-46-ig Össz.: 46

  1. 1
  2. 2