HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Áhitat, imádság

   

25-48-ig Össz.: 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. Életünk – Jézus tükrében

    Az egyik gyülekezetben igen megfogyatkozott a templom látogatottsága s emiatt a lelkipásztor nagyon gyötrődött. Már csak a temetési istentiszteletekre jöttek össze a hívek. Az üres templom harangja az egyik vasárnap délután elkezdett kongani, hosszan és sokáig. A faluban feketébe öltöztek az emberek – valaki meghalt, hív a harang –, és mentek a templomba. Szokás szerint ott volt a koporsó, és ahogy elvonultak mellette, mindenki belenézett. Nem volt benne más, mint egy tükör. Amikor belenéztek, mindenki önmagát látta a koporsóban…
    27,00 RON
  2. Eljövök és magam mellé veszlek

    Útravaló betegeknek
    4,00 RON
  3. Én és az én házam népe

    Bibliai szövegválogatás a családi élethez
    8,00 RON
  4. Én Istenem, jó Istenem

    Jóéjt-imák kisgyerekeknek
    59,00 RON
  5. Erőt minden napra

    365 rövid üzenet, hogy minden nap nagyszerű nap legyen
    73,00 RON
  6. Fájdalmak iskolája

    Lélekerősítő írások betegágyon fekvőknek
    5,00 RON
  7. Halljátok meg az Isten szavát

    Áhitatok az év minden napjára. Kiadja az Erdélyi Református Egyházkerület.
    30,50 RON
  8. Hetedhét áhítatok

    Iskolai áhítatok, gyermek-istentiszteleti tanítások
    45,00 RON
  9. Homo ​Christianus

    "Az évek során sokat és sok helyütt szóltam már arról, hogy a keresztyén ember: krisztus-féle ember, homo christianus. Mi a különbség a homo christianus, és a ma élő emberfajta a homo sapiens között? Mivel több, értékesebb, vagy más?” – erre a hatalmas kérdésre keresi a választ Bandi bácsi ebben a könyvében.
    28,00 RON
  10. Igazgyöngy

    Bibliai szövegválogatás nőknek
    10,00 RON
  11. Imádkozzunk hivatásokért!

    A Gyulafehérvári Egyházmegyében meghirdetett Hivatások Évének apropóján újra kiadott kis ima- és gondolatfüzér, amely a hivatások témáját bontja ki imákkal, ráhangolódó történetekkel, irodalmi alkotásokkal.
    10,00 RON
  12. Imádság az év minden napjára

    Az igazi imádság behatol a hétköznapokba, átjárja a legegyszerűbb és legbonyolultabb élethelyzetet is, hogy mindent, amit teszünk, Isten nevében és az ő dicsőségére tegyük.
    72,00 RON
  13. Imaséták. Példatár

    Különleges és egyre népszerűbb formája a vezetett imádságoknak az imaséta. Ezek gyülekezeti táborokban, csendesnapokon, egyházi rendezvényeken az Istennel való beszélgetésre kínálnak alkalmat. A résztvevők az állomásokon igék, idézetek, egyszerű, de mély gyakorlatok segítségével merülhetnek el az imádságban. Ez a válogatás 23 imaséta leírását és a megvalósításukhoz szükséges instrukciókat tartalmazza. Vannak egyedül járható és csoportok számára készített imaösvények, az egyik házaspároknak, a másik családoknak szól, de lelkészek és munkatársi közösségek lelki épülésére valót is találunk közöttük.
    24,00 RON
  14. Isten asztaláról

    Áhítatok az év minden napjára
    45,00 RON
  15. Isten szereti az anyukákat is

    A 30 lélegzetvételnyi szünet alkalmat ad a tűnődésre, átgondolásra, tervezésre, imádságra.
    59,00 RON
  16. Istennel kezdeni

    Lelkipásztoroknak, de az egyszerű hívő embereknek is szól arról, hogyan ismerhetjük meg és szerethetjük Istent.
    15,00 RON
  17. Karácsonyi tündöklés

    Ruth Heil lírai megfogalmazású igemeditációi valódi gyertyagyújtásra inspirálnak konkrét és lelki értelemben egyaránt
    59,00 RON
  18. Kegyelem itt és most

    Max Lucado közvetlen hangvételű áhítatos könyve hétköznapi, ám fontos témákat vet fel. Bátorítást, ötleteket ad a mindennapi megvalósításhoz is. A hiánypótló könyv nagy segítség a képes Bibliák világából kinőtt gyerekek önálló, rendszeres igeolvasásához.
    76,00 RON
  19. Kegyelem napról napra

    A Kegyelem napról napra című kötet naponkénti olvasmányai megszólítanak, közel hozzák hozzánk a bibliaverseket a mindennapok helyzeteiben.
    76,00 RON
  20. Keresztyéni tanítások és imádságok

    Az Öreg Szikszai több mint kétszáz esztendeje – 1786-os első megjelenése óta közel száz kiadást ért meg – szüntelen arra tanítja a református olvasót, hogy hívő keresztyén ember mindenkor, minden élethelyzetben imádkozik, Istenhez, Urához fordul örömében és bánatában, reményteljes és reménytelen állapotában egyaránt, mert tudja: imádkoznia kell.
    48,00 RON
  21. Két percben

    Fekete Károly református püspök, egyetemi tanár kétperces időkeretben elhangzott elmélkedéseiből, az ige – gondolat – fohász vázra épülő “kétperceseiből” adunk közre válogatást, amelyeket a szerző a Kossuth Rádió hajnal hat órai hírek előtt elhangzó “napi imádsága” számára fogalmazott.
    56,00 RON
  22. Kiáltásom halld meg, Isten!

    Imádságok az év ünnepein és hónapjaiban
    10,00 RON
  23. Könyvecske a böjtről

    "Szabaduljunk fel a gyomrunk és ösztöneink lehúzó ereje aló, hogy repülni tudjunk, mert teli hassal, ösztöneinkkel, így, ahogy vagyunk, megkötözve nem lehet repülni! Akár római katolikus, akár protestáns, de Jézus követője valaki: próbálja ki!"
    12,00 RON
  24. Lámpás az úton

    A „Lámpás az úton” alsó tagozatos iskolás gyerekek számára készült áhítatoskönyv. Rövid tudósításokat tartalmaz a Bibliából Istenről és Jézus Krisztusról.
    23,00 RON

   

25-48-ig Össz.: 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4