HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hitélet

   

97-120-ig Össz.: 329

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  1. Beszéljünk nyíltan

    A bibliafordító Kecskeméthy nemcsak kiváló teológus, hanem nagyszerű publicista is volt. Ez a kötet tematikusan megszerkesztett, breviárium-szerű válogatás Kecskeméthy publicisztikájából.
    32,00 RON
  2. Bibliai alapfogalmak

    Bűn, szövetség, újjászületés, kegyelem, utolsó idők, Sátán, Isten - gyakran használt fogalmak. Mit jelentenek és mit tanít ezekről az Ige?
    19,00 RON
  3. Bibliai kardiológia

    Tatai István református lelkipásztor tanításai a 2008. évi vajtai konferencián hangzottak el először, az irigy szív, a hálás szív, az imádó és a szerelmes szív témakörében. A élőszóval való tanítást írásbeli követte, a megtört és megtért szív, a bölcs és a Jézust visszaváró szív témáival. A hét tanítás egyszerre szolgál világos gondolatmenetekkel, érvekkel és tanácsokkal a kényes, de a mai embert létében érintő problémákban is.
    23,00 RON
  4. Bizalom ​a határon

    „Hinni annyi, mint túl lenni a halálon. De hogyan lehetünk túl, ha egyszer innen vagyunk? A présbe kényszerültek végső válasza – Jóbné idült javaslata szerint – Isten megátkozása és a pusztulás. Avagy: bizalom a határon.”
    19,00 RON
  5. Bizony, javamra vált a nagy keserűség

    Elmélkedések betegeknek
    3,00 RON
  6. Böjte Csaba füveskönyve

    Elmélkedések a ma emberéről, örök érvényű és friss gondolatok, gyakorlati tanácsok arról, hogy milyennek kellene lennünk, hogy boldogabbak legyünk, és mit kellene cselekednünk, hogy ez a világ jobb és élhetőbb legyen. Csender Levente, József Attila-díjas író, Csaba testvér gondolatainak formába öntője
    62,00 RON
  7. Céltudatos élet - Miért élek a Földön?

    Győzelmes a keresztyén életünk, vagy csak erőlködünk? Ha az életünk értelmét keressük, nem magunkra kell néznünk hanem Istenre, a Teremtőnkre, akinek célja van az életünkkel.
    39,00 RON
  8. Csak légy egy kissé áldott csendben...

    Az a jó csendesség, amikor a magunk gondolatait, indulatait korrigáljuk és ráhangolódunk Isten akaratára. Isten akaratának megvalósításához kérhetjük és kaphatjuk a Szentlélek erejét.
    16,00 RON
  9. Családi áhítatok a Bibliával. 365 áhítat és imádság az egész családnak

    Az év minden napján együtt olvashatja a család a bibliai történeteket és üzeneteket. A színes képek és az egyszerű szövegek a gyerekek számára is érdekessé és érthetővé teszik Isten igéjét.
    94,00 RON
  10. Családpasztoráció

    Ez a könyv lelkipásztoroknak szeretne gyakorlati segítséget nyújtani a családpasztorációban.
    64,00 RON
  11. Csalódás Istenben

    Ha valaki mindenre kiterjedő, kielégítő válaszokat akar, ebben a könyvben is csalódni fog. De aki kész bepillantani a kulisszák mögé, rájöhet, hogy a háttérben nagyobb dolog forog kockán annál, mint amit a szemünkkel látunk, és rácsodálkozhat, hogy Isten a mi botladozó kitartásunkat, harcainkat, vagy egyszerűen a kétségbeesett mellette maradásunkat dicsőségesen felhasználja a Gonosz elleni nagy harcban.
    47,00 RON
  12. Csodamozgalmak

    A Csodamozgalmak egy bámulatos változásról szóló elbeszélés, amely olyan iszlám közösségekben zajlik, ahol Jézus Krisztus igazsága sok ezer muszlim életét fordítja meg.
    47,00 RON
  13. Döntő órák, nagy pillanatok

    Hogyan cselekedjünk és döntsünk életünk legfontosabb kérdéseiben? A döntő pillanatok mikéntjéről és hogyanjáról szól a könyv.
    43,00 RON
  14. Egy asztalnál a világ

    „A jó, a szép, az igaz nyomában” – áll Prodán Márta maga szerkesztette, házilag nyomtatott és egy kávéra szóló adomány fejében reklámozott „zine”-je (magazinja) címlapján.
    28,00 RON
  15. Egy csónakban - Fedezd fel a kapcsolataid!

    Önálló és csoportos feldolgozásra is ajánljuk, 12 éven felülieknek.
    26,00 RON
  16. Egy mélyebb fajta csend Áldások könyve

    Milyen a hitem, ha csapások érnek? A Zsoltárokban elrejtett arcképek megmutatják, milyen is a hit a próbák idején. Kiváló könyv az elcsendesedéshez a zsoltárokkal.
    29,00 RON
  17. Egy tökéletes szív

    ...valójában az számít, ami „bent” van
    23,00 RON
  18. Egy újságírónő emlékei

    Olyan regényről van szó, amelyben a társadalom már túl van a magántulajdon felszámolásának, a meghurcoltatások, az ideológiai nevelés bevezetésének traumáján
    21,00 RON
  19. Egyedül nem jó.. - Áhítatoskönyv

    Áhítatoskönyv házasoknak és házasságra vágyóknak… „Nem jó az embernek egyedül lenni.” Az áhítatok életközelbe hozzák a bibliai példákat, és életbevágóvá teszik azokat a mai ember számára.
    38,00 RON
  20. Egyetemes és református - A Második helvét Hitvallás mai üzenetei

    A kötet szerzői a négyszázötven éves Második Helvét Hitvallás aktuális, inspiráló és további gondolkodásra indító témáival foglalkoznak.
    34,00 RON
  21. Egyszerűen élni - Lelki üzenetek az év minden napjára

    Anselm Grün bencés szerzetes 365 lelki üzenete ahhoz nyújt ösztönzést nap mint nap, hogy átalakíthassuk az életünket.
    42,00 RON
  22. Együtt az asztal körül

    Közös családi étkezések előtti bibliai igék és imádságok
    39,00 RON
  23. Egyvonalban Istennel

    Önéletrajzi riportkönyv
    45,00 RON
  24. Elbűvölő- A női szív szabadsága

    Amint azt a könyv Bevezetője mondja, a nőisséget ugyan egyetlen képlet sem tudja megragadni, a könyv alapfeltevése szerint mégis létezik valami lényegi, amivel Isten minden nőt megajándékozott.
    39,00 RON

   

97-120-ig Össz.: 329

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7