HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Szinezők, foglalkoztatok

   

49-72-ig Össz.: 97

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Jónás és a nagy hal-BIBLIAI REJTVÉNYES FÜZETEK 4.

    Kérdések, rejtvények és kirakók teszik izgalmassá és interaktívvá a bibliai történet olvasását ebben a zsebméretű színes kiadványban, amely Jónás történetét dolgozza fel.
    5,00 RON
  2. Kalózok kifestőkönyv

    Ismerd meg a kalózok izgalmas történetét és színezd ki a képeket!
    9,00 RON
  3. Kerekítő - Állatos játéktár babáknak és óvodásoknak - CD melléklettel

    CD melléklet: 22 népi állatos hangutánzóval és 20 dallal, Fábián Éva és az Óbudai Népzenei Iskola közreműködésével
    51,00 RON
  4. KEREKÍTŐ 1. – ÖLBELI JÁTÉKOK, MONDÓKÁK LETÖLTHETŐ HANGANYAGGAL

    A könyvben egy manócska kísér minket végig, akinek a felfedezése az újabb lapokon önmagában is jó játék. A mondókákat már az egész pici újszülöttek is szívesen hallgatják, közös eljátszásuk pedig 6-8 hónapos kortól egész nagyóvodás korig szórakoztatja a gyerekeket. Letölthető hanganyag segíti a szülőket.
    32,00 RON
  5. KEREKÍTŐ 2. - ÖLBELI JÁTÉKOK, MONDÓKÁK LETÖLTHETŐ HANGANYAGGAL

    Ölbeli játékok és mondókák gyűjteménye a három évnél fiatalabb gyerekeknek és szüleiknek, Kállai Nagy Krisztina illusztrációival, J. Kovács Judit válogatásában és játékleírásaival.
    32,00 RON
  6. KEREKÍTŐ 4. – ÖLBELI JÁTÉKOK, MONDÓKÁK CD MELLÉKLETTEL

    A Kerekítő-sorozat negyedik darabjában - az előző kötetekhez hasonlóan - harminc népi mondóka, illetve dal található, amelyekhez játékleírások is tartoznak.
    32,00 RON
  7. Kézműves ötletek bibliai történetekhez

    Éltre kelnek a bibliai történetek, ahogy a gyerekek saját maguk készítik el a könyvben található ötletek alapján József színes ruháját, Góliát sisakját vagy Péter halászhajóját. Ugráló békákat, egy hatalmas, tátott szájú cethalat, és egy oroszlánmaszkot is fabrikálhatnak a Bibliával ismerkedő óvodások és iskolások. Az egyszerűen megvalósítható, de látványos modellek készítése közben a felnőttek vagy nagyobb gyerekek felolvashatják a bibliai történet rövid összefoglalását is.
    18,00 RON
  8. Köszönöm, Istenem! - kifestőkönyv

    A Legkisebbeknek kifestő-sorozat füzete, mely játékos módon segíti a gyermeket, hogy felismerje, mennyi mindent köszönhetünk Istennek. A gyermekeknek sikerélményt nyújt a szép rajzok kiszínezése.
    4,00 RON
  9. Lapozható puzzle - Első találkozásom a jarművekkel

    Játékos utazásra hívjuk a legkisebbeket földön, vízen, levegőben, sőt az űrben is! A kalandok során a gyerekek különféle járművekkel, állatokkal és helyszínekkel ismerkedhetnek meg, miközben észrevétlenül fejlesztik szókincsüket.
    45,00 RON
  10. Lépéselőnyben anyanyelvből 2. osztály 1. rész

    Foglalkoztató füzet 2. osztályos tanulóknak anyanyelvből. Tudjuk, hogy az alsó tagozatosok számára a gyakorlás kiemelten fontos, hiszen a rengeteg új tananyagot csak így képesek megbízhatóan elsajátítani. Lehet hogy az órákon jól teljesít a gyerekünk, ám napok múltával tudása elhalványulhat, ha gyakorlással nem erősíti azt meg otthon.
    6,00 RON
  11. Lépéselőnyben matematikából 1. osztály 4. rész

    Az első osztályosoknak készült munkafüzet 4. részében rengeteg gyakorlófeladatot találnak az alsó tagozatos diákok a matematika gyakorlása céljából.
    6,00 RON
  12. Lépéselőnyben matematikából 2. osztály 2. rész

    Az 2. osztályosoknak készült munkafüzet 2. részében rengeteg gyakorlófeladatot találnak az alsó tagozatos diákok a matematika gyakorlása céljából.
    6,00 RON
  13. Lépéselőnyben matematikából 2. osztály 3. rész

    Az 2. osztályosoknak készült munkafüzet 3. részében rengeteg gyakorlófeladatot találnak az alsó tagozatos diákok a matematika gyakorlása céljából.
    6,00 RON
  14. Lépéselőnyben matematikából 2. osztály 4. rész

    A második osztályosoknak készült munkafüzet 4. részében rengeteg gyakorlófeladatot találnak az alsó tagozatos diákok a matematika gyakorlása céljából.
    6,00 RON
  15. Lépéselőnyben matematikából 3. osztály

    A harmadik osztályosoknak készült munkafüzetben rengeteg gyakorlófeladatot találnak az alsó tagozatos diákok a matematika gyakorlása céljából.
    6,00 RON
  16. Luther Márton nyomában - matricás album

    Matricás album.Gyűjtsd össze mind a 83 matricát, és kövesd végig Luther Márton kalandos életét!
    20,00 RON
  17. Mágikus állatok - felnőtt színező

    Ha kreatív kikapcsolódásra vágysz a mindennapok rohanása közben, vedd elő ezt a könyvecskét és csak hagyatkozz a fantáziádra. Színes gondolataidat papírra vetve pár percre megtalálod a harmóniát önmagadban is.
    20,00 RON
  18. Maja és barátai a fodrásznál

    Maja és barátai a fodrászszalonban elbűvölő hajkölteményeket varázsolnak. Gyönyörködj bennük, és színezz a saját fantáziád szabályait követve! Használd bátran az ajándékba kapott szivárványszínű varázsceruzát is!
    20,00 RON
  19. Meseország - Bűvös kifestő

    A "Bűvös kifestő" sorozat egy játékos felfedezőút a színek világába. Elég csupán egy ecsettel megnedvesíteni a képeket, és - abrakadabra... - a rajzok életre kelnek
    12,00 RON
  20. Mesterségek a Bibliában (kifestő)

    A kiadvány segítségével 24 féle bibliai mesterséggel ismerkedhetnek meg a gyermekek. A színező egy rövid írásos ismertetőt is tartalmaz, mely az ősi mesterségeket bemutatja. Ajánljuk óvódásoknak és kisiskolásoknak. A munkafüzet otthoni tanulásra vagy hitoktatói foglalkozáson is alkalmazható.
    11,00 RON
  21. Mi leszek, ha nagy leszek? - foglalkoztató 1

    Lóci mesél, Luca tesója, akit az Engem Isten nagyon szeret c. könyvből és kifestőből ismertünk meg. Lócit a foglalkozások érdeklik, és apától sok mindent megtud a bibliai és mai foglalkozásokról, ha már annyira érdekli.
    10,00 RON
  22. Mi leszek, ha nagy leszek? - foglalkoztató 2

    Lóci mesél, Luca tesója, akit az Engem Isten nagyon szeret c. könyvből és kifestőből ismertünk meg. Lócit a foglalkozások érdeklik, és apától sok mindent megtud a bibliai és mai foglalkozásokról, ha már annyira érdekli.
    10,00 RON
  23. Mókás állatok - Matricagyűjtemény

    Ebben a füzetben TÖBB MINT 500 MATRICA közül válogathatsz – találsz itt házi- és vadállatokat, madarakat, bogarakat, vízi állatokat, sőt növényeket is, kisebb és nagyobb méretben egyaránt.
    29,00 RON
  24. Mózes élete-BIBLIAI REJTVÉNYES FÜZETEK 3.

    Kérdések, rejtvények és kirakók teszik izgalmassá és interaktívvá a bibliai történet olvasását ebben a zsebméretű színes kiadványban, amely Mózes életének történetét dolgozza fel.
    5,00 RON

   

49-72-ig Össz.: 97

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5