HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesék, történetek

   

97-120-ig Össz.: 304

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  1. Égből pottyant játszóház

    Versek, mesék, feladatok, érdekességek...
    6,90 RON
  2. Egérvadászat

    Új sorozatunk, a Katicamesék neves magyar meseírók munkáiból, gyűjtéseiből válogat meséket. A szépen illusztrált könyvecskék azon 4-10 év közötti gyerekek számára készültek, akik már szeretik a meséket hallgatni illetve már maguk is tudják olvasni.
    14,00 RON
  3. Egymásmesék

    "Azért ajánlom a könyvet, mert őszinte és kitartó barátságra tanít. "
    39,00 RON
  4. Együtt lenni jó!

    Képes mesekönyv ovisoknak, önálló olvasmány kisiskolásoknak és beszélgetésre ösztönző könyv az egész családnak.
    58,00 RON
  5. Éjszaka a dzsungelben

    A mesés illusztrációk és mókás rímek lefekvés előtt még egy közös kalandra hívnak kicsiket és nagyokat: betekintést engednek a távoli vidékeken élő állatok színes világába, közben játékosan gyarapítva a gyerekek szókincsét
    35,00 RON
  6. ELEK, MERRE KERESSELEK?

    Bölcs Elek, a Nevenincs erdőben élő bagoly nősülni készül, és az apróhirdetésére három jelentkező is akad. A menyasszonyjelöltek azonban hoppon maradnak, mert Elek váratlanul eltűnik...
    24,00 RON
  7. ELTÉVEDT MÉHECSKE és más történetek bibliai tanulsággal

    Az ELTÉVEDT MÉHECSKE minél inkább kapálózott, annál erősebben markolták a szálak. Haspók vigyorogva dörzsölgette ötödik és hatodik lábát: – Hát megvagy! – ballagott kényelmesen Méhecske felé.
    13,00 RON
  8. Engem Isten teremtett

    Lapozgatós könyv tele sokféle orrú, lábú, farkú és színű állattal, akiket Isten alkotott
    29,00 RON
  9. Erények és értékek

    Vidám játékok, foglalkozások és elgondolkodtató kérdések 52 hétre, segítség a gyermekek nyitott, barátságos személyiségének kibontakoztatásához
    51,00 RON
  10. Értékes vagy

    Éli a fafaragómester segít a kis Pancsinellónak felismerni, hogy miként értékes ő. Függetlenül attól, hogy a többi foltmanó mit gondol róla...
    31,00 RON
  11. Esti mesék - pöttöm mesék

    A Pöttöm mesék sorozat kedves, tanulságos, szórakoztató - színes rajzokkal illusztrált - történeteken keresztül ismerkedhetnek meg óvodás és kisiskolás korú olvasóink a távoli vidékek állataival, az erdő érdekes világával és még sok más érdekes, izgalmas élményt...
    9,00 RON
  12. Ételek - Ismerd meg!

    Ez a szép képekkel illusztrált könyvecske a helyes táplálkozás hasznosságára irányítja a gyerekek figyelmét. A különleges, interaktív tartalom a kíváncsiság és a tanulási kedv felkeltésére is alkalmas, a képek társítása pedig azt mutatja meg számukra, hogy miből készülnek kedvenc ételeik.
    18,00 RON
  13. Etimo apó csodálatos meséi

    Etimó apó tizenöt éjszakán át mesél a hódítónak, s csodálatos meséi nyomán a király viselkedése teljesen megváltozik.
    25,00 RON
  14. Ezt látnod kell! - cerka füzetek

    Ebben a füzetben Elizeus történeteivel találkozunk. Előkerül a szegény özvegy olaja, a leprától megtisztuló Naamán, a súnémi asszony fia, és a mennyei sereg Dótán körül.
    5,00 RON
  15. Ezt nevezem!

    A se nem szögletes, se nem kerek erdőbe egy István nevű sas érkezik. Egyenesen Szécsényből. És mindenáron be akar jelentkezni, így a bölcs bagolynál köt ki.
    27,00 RON
  16. Famama, fapapa Creanga mamei, creanga tatalui

    A már jól ismert Most én olvasok! – sorozat most egy kétnyelvű résszel egészül ki. A könyv végén található játékos feladatok a meséhez kapcsolódva segítik a nyelvtanulást, a szókincs bővítését.
    25,00 RON
  17. Farkasmesék

    A Pöttöm mesék sorozat kedves, tanulságos, szórakoztató - színes rajzokkal illusztrált - történeteken keresztül ismerkedhetnek meg óvodás és kisiskolás korú olvasóink a távoli vidékek állataival, az erdő érdekes világával és még sok más érdekes, izgalmas élményt élhetnek át a történetek szereplőivel együtt.
    9,00 RON
  18. FELHŐKBEN HINTÁZÓK

    Ezek a történetek Bütyökről, a papájáról és Anyáról szólnak. Az apa-fiú kapcsolat az Isten és az ember kapcsolatát szimbolizálja, de valahol a valóságban is szétbonthatatlan a Teremtő és a teremtett világ egysége.
    25,00 RON
  19. Forgácsba rágott emlékeim

    A Forgácsba rágott emlékeim címet viselő emlékiratban egy durcás (mert felébresztették), fellengős (mert egy ostoba Homo Sapienssel kényszerül élni), (ön)telt (mert a pofája mindig tele van magvakkal) stílusú hörcsög nyíl­zá­por­ként zúdítja a gazdi felé
    38,00 RON
  20. Fura állatok

    Lotta Olsson humoros, könnyen olvasható története önálló és családi olvasásra egyaránt alkalmas.
    45,00 RON
  21. Galiger, a kapucsengő

    Hommer László meséi a példázatos történetek módján hívják az olvasót, legyen gyermek vagy felnőtt akár: Gyere a kutyához, a hangyához, a fejszéhez, a fűrészhez, a bothoz, no meg a kis bicskához, és tanulj. Van olyan bölcsesség, amit csak tőlük leshetsz el, ha helyén van a szíved.
    14,00 RON
  22. Gáz ​van! (Göröngyös Úti Iskola 4.)

    Robi mostanában úgy érzi, semmi nem alakul a kedve szerint. Nem elég, hogy a nagyfiúk nem veszik be a csapatukba és kigúnyolják, az osztályban sem sikerül kivívnia a vezető szerepet. Ráadásul a bátyja folyton bosszantja, anya új barátja pedig szeretne megismerkedni vele , márpedig ő csakis ellenszenves lehet!
    56,00 RON
  23. Gólyahír. Irodalmi szöveggyűjtemény 3–4. évfolyam

    Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt négy kötetnyi verset, mesét, történetet válogatott össze kortárs és klasszikus magyar szerzők írásaiból, több évtizedes pedagógiai tapasztalattal.
    35,00 RON
  24. Göröngyös Úti Iskola - Ne parázz!

    A Göröngyös Úti Iskola éppen olyan, mint bármelyik másik iskola. Itt is mindig történik valami.
    56,00 RON

   

97-120-ig Össz.: 304

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7