HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesék, történetek

   

25-48-ig Össz.: 304

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. A mindentudó kalap

    Volt nagyapónak egy sima szőrű, magas tetejű fekete kalapja. Sokszor meséltek róla. Azt mondták, hogy aki azt a kalapot a fejére teszi, mindent tud.
    8,50 RON
  2. A mumus és a Facebook

    A mumus és a Facebook mulatságos történetei csaknem egy évet ölelnek fel: februártól karácsonyig nyújtanak betekintést a gyerekek mindennapjaiba.
    56,00 RON
  3. A NAP GYERMEKEI

    Finom, elegáns könyvecske, mély tartalommal, gyönyörű, lírai rajzokkal. Igazi, szívhez szóló ajándék lehet virágok mellé, vagy helyett, ballagásra, születésnapra, névnapra, vagy bármilyen más alkalomra.
    35,00 RON
  4. A Nap háza. Kortárs versek és mesék

    A kötetben Békés Márta, Csukás István, Géczi János, Kiss Judit Ágnes, Kiss Lehel, Kollár Árpád, Marék Veronika, Mészöly Ágnes, Miklya Zsolt, Mosonyi Aliz, Sarkady Sándor, Tóth Bálint és Zelk Zoltán versei, valamint Bertóti Johanna, Lázár Ervin és Miklya Luzsányi Mónika meséi olvashatóak.
    26,00 RON
  5. A repülő osztály

    A krichbergi gimnázium diákjai karácsonyi színdarabot próbálnak. A próbán minden remekül megy, de az előadásig történik egy és más előre nem látott esemény. Például kitör a háború a gimnazisták és a reálistások között, s hatalmas hócsatákat vívnak...
    36,00 RON
  6. A szerencsekrajcár

    Válogatott mesék a Nagy Mesemondó, Elek apó tollából.
    32,00 RON
  7. A szívem ugrál örömében

    Mese barátságról és elválásról, boldogságról és szomorúságról. A sok-sok finom, kifejező tollrajzzal illusztrált könyvet kezdő olvasóknak is ajánljuk, önálló olvasásra.
    48,00 RON
  8. A szomorúság még nem a vég! Gyermekeknek, kiket bánat ért

    A könyv szinte hemzseg a pozitív, életigenlő segítségtől, hogy a gyermekek képesek legyenek megküzdeni a gyásszal. A könyv az őszinte és az egészséges gyászt támogatja, így a gyermek lelki fejlődése még zökkenőmentesebbé válik.
    13,00 RON
  9. A teremtés története-BIBLIAI REJTVÉNYES FÜZETEK 1.

    Kérdések, rejtvények és kirakók teszik izgalmassá és interaktívvá a bibliai történet olvasását ebben a zsebméretű színes kiadványban, amely a teremtés történetét dolgozza fel.
    5,00 RON
  10. A testvérpár

    MESÉK. TANÍTÓMESÉK. Életmesék. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
    44,00 RON
  11. Álarcosbál

    Boros Krisztina az iskolai jelmezbálon cigánylánynak öltözik; cifra szoknyában, szőke hajába tűzött, fekete hajfonatokkal, felékszerezve, senki nem ismeri fel...
    39,00 RON
  12. Album kicsiknek. Állatok a falun

    Új állatos sorozatunk gyönyörű fényképei el fogják bűvölni a világra nyitott kicsiket. Ezeket a kis alakú könyveket éppen az ő kezükbe szánjuk.
    9,00 RON
  13. Állat KávéZoo

    Az Állat KávéZoo mesekönyv, állatlexikon és viselkedéstan egyidejűleg. A dzsungelben KávéZoot nyitó antilopoknál többek között megfordulnak tigrisek, oroszlánok, struccok, papagájok, még pingvinek is
    56,00 RON
  14. Állati Vállalat - VirágZoo

    Az Állat KávéZoo mesekönyvből ismerős állatian furcsa kalandok folytatódnak: Antika és Lopez úgy dönt, hogy a dzsungel egy lakályos részén megteremti a Nagy Közös Boldogság szigetét. Tomáto valóban paradicsomi hely, mindenki előtt nyitva áll, aki a boldogságot keresi!
    56,00 RON
  15. Állatos csereberélő

    Isten rengeteg állatot teremtett, amelyek közül jó párat lerajzoltunk ebben a könyvben. Ám a lapok összekeveredtek. Viccesek így ezek a teremtmények! Megtalálod, hogy igazából melyik fejhez melyik láb vagy farok tartozik? Lapozz előre és hátra, hogy összeilleszd a képet!
    33,00 RON
  16. ALPAKA ELTÉVED – BETŰZGETŐ KÖNYVEK

    A BETŰZGETŐ KÖNYVEK sorozat ötödik kötetében Alpaka arra gondol, elég nagy már ahhoz, hogy egyedül is megnézze magának a világot.
    40,00 RON
  17. Amíg megváltjuk a világot

    A negyedik kötetben tarts Domával az iskolába, ahol éppen környezetvédelmi hetet tartanak! Bali bácsi lelkesítő előadásából sok mindent megtudhatsz arról, mit tehetsz a Földért és az emberiségért.
    34,00 RON
  18. Amíg nyaralunk - Most én olvasok! 3.

    A harmadikban ismét Domáé a szó: egy balatoni nyaralás történetét meséli el nekünk. Bali bácsit és Olgikát már jól ismerjük, de van két új szereplőnk: Lívia és Lídia, az ikrek, akikkel remekül lehet varázslósat, űrhajósat, sőt, ikerszavasat is játszani!
    34,00 RON
  19. Amíg olvasunk - Most én olvasok! 1.

    Az első kötetben Panni van a főszerepben: éppen most fejezte be az első osztályt, és megkapja a bizonyítványát, mellé pedig egy szép könyvet. Csakhogy az olvasás még nem igazán megy neki.
    39,00 RON
  20. Angyalmese. Irodalmi szöveggyűjtemény 3–4. évfolyam

    Miklya Luzsányi Mónika és Miklya Zsolt négy kötetnyi verset, mesét, történetet válogatott össze kortárs és klasszikus magyar szerzők írásaiból, több évtizedes pedagógiai tapasztalattal.
    35,00 RON
  21. Apa, vegyünk nyaralót!

    A sors különös, robotikus humora révén Rózsadombi Benedek boldog(?) nyaralótulajdonos lesz, és a nyár beköszöntével elindul gyermekei társaságában a kissé kajla, de annál több izgalmat tartogató "tóparti" kulipintyó felé.
    36,00 RON
  22. Apa, ​menjünk gombászni!

    A nagy napon, amikor Apa hazahozza a család várva várt új autóját, a Rózsadombi gyerekek bejelentik, hogy készen állnak a délutáni gomba- és dinoszaurusz vadászatra.
    36,00 RON
  23. Apa, ​mikor jön a Mikulás?

    „Apa, mikor jön a Mikulás?” – kérdezi Annamari, Vejnő és Oszi, még mielőtt az első sárguló levelek szállingózni kezdenének a fákról. Apának attól fogva karácsonyig nincs nyugta, folyton ezzel a kérdéssel gyötrik.
    35,00 RON

   

25-48-ig Össz.: 304

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5