HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Gyerek, ifjúság

   

97-120-ig Össz.: 568

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  1. Apa, vegyünk nyaralót!

    A sors különös, robotikus humora révén Rózsadombi Benedek boldog(?) nyaralótulajdonos lesz, és a nyár beköszöntével elindul gyermekei társaságában a kissé kajla, de annál több izgalmat tartogató "tóparti" kulipintyó felé.
    36,00 RON
  2. Apa, ​menjünk gombászni!

    A nagy napon, amikor Apa hazahozza a család várva várt új autóját, a Rózsadombi gyerekek bejelentik, hogy készen állnak a délutáni gomba- és dinoszaurusz vadászatra.
    36,00 RON
  3. Apa, ​mikor jön a Mikulás?

    „Apa, mikor jön a Mikulás?” – kérdezi Annamari, Vejnő és Oszi, még mielőtt az első sárguló levelek szállingózni kezdenének a fákról. Apának attól fogva karácsonyig nincs nyugta, folyton ezzel a kérdéssel gyötrik.
    35,00 RON
  4. Aranyhaj, A halász és az aranyhal, Piros Tyúkocska

    A Csodálatos mesetár sorozatban a világirodalom legkedveltebb meséi kaptak helyet, melyek – a kisgyerek igényeit szem előtt tartva – színpompás illusztrációkkal, élvezetes stílusban, rövidített formában kerülnek a kötetekbe.
    25,00 RON
  5. ÁRVA-SZIGET ÉS HŰSÉG-SZIGET

    Folytatódik a kalandos út, ezúttal a komor Árva-szigetet és a barátságos Hűség-szigetet érintve.
    13,00 RON
  6. Az állatok és én - Öntapadó matricákkal - Környezetismereti foglalkoztató figyelemerősítő feladatokkal

    Környezetismereti foglalkoztatónk óvodás és kisiskolás gyermekeknek készült. Hogyan helyezzük el magunkat a nagyvilágban, mit tudunk a közvetlen élő és élettelen környezetünkről?
    9,00 RON
  7. AZ ARANYSZŐRŰ BÁRÁNY

    Válogatás Benedek Elek meséiből.
    13,00 RON
  8. Az egyórai csoda. Igaz történet a Jézus szavába vetett bizalomról

    Élt réges-rég egy ember, aki a király szolgálatában állt. Szomorú volt, és nagyon aggódott. A fia nagyon beteg lett. Halálos beteg… és senki sem tudott segíteni rajta. De aztán hallott Jézusról…
    45,00 RON
  9. Az élet játéka

    Régi sérelmektől megkeményedve és a boldogság gondolatát is elfelejtve éli puritánul egyszerű és hasznos életét Polly kisasszony, a Harrington kastély jómódú úrnője. Az élet játéka az élet feltétlen szeretetéről szól.
    29,00 RON
  10. AZ ELLENTÉTEK PÁRBAN JÁRNAK - ISMERD MEG AZ ELLENTÉTEKET!

    Az ellentétek párban járnak. Egyik nincs a másik nélkül. Remek játék megkeresni őket! Ha átlapoztad ezt a könyvet, te is érdekes ellentétpárokat találhatsz.
    17,50 RON
  11. Az első 1001 szó + ingyenes applikáció

    Az első 1001 szó angolul és magyarul. Fejlesztheted a gyereked beszédkészségét.
    49,00 RON
  12. AZ EMBER TRAGÉDIÁJA

    A Tragédia színeiben Madách végigvezet a biblikus és földi világtörténelem művészi szándékai szerint kiemelt és értelmezett ,,nagy pillanatain”.
    17,00 RON
  13. Az emberi test

    Ez a könyv szó szerint bebújik a bőröd alá!
    45,00 RON
  14. Az én boldog életem

    Történet Tináról és Fridáról, két kislányról, akik az első osztályban barátkoznak össze és lesznek szinte az első pillanattól fogva elválaszthatatlanok. A kislányok boldogok, egész addig a napig, amíg kiderül, hogy egyikük egy másik városba költözik a szüleivel.
    48,00 RON
  15. Az én világom – CikCakk foglalkoztató 1.

    A történetek mellett sok rejtvény, játékos feladat, kézműves ötlet vár rád! Hittanon vagy bibliai foglalkozásokon a könyv értékes kiegészítője a Játéktár a hit- és erkölcstanoktatáshoz című pedagógiai segédletünk.
    13,00 RON
  16. Az enyém vagy!

    Az Értékes vagy szerzőjétől amiben a famanó megtudja hogy nem a javai miatt értékes...
    21,00 RON
  17. Az imádkozás ábécéje

    Gyermekek imádkoznak. A felnőtt legszívesebben megállítaná az időt…Ereje van a szülők és gyermekek, nagyszülők és unokák közös imádságának.
    21,00 RON
  18. Az intolerancia szépsége

    A könyv megvilágítja a különbséget a tolerancia régebbi és mai értelmezése között, leleplezi a mai szemlélet pontatlanságait és ellentmondásait, szilárd elméleti alapot és gyakorlati megoldásokat kínál mind a szülőknek, mind a tanítóknak...
    31,00 RON
  19. Az óriáspandák nyomában

    Lili, Adorján, Milán, Emma és Hunor olyan gyerekek, amilyen Te is vagy. Barátságuk egy csodálatos titokkal pecsételődött meg. Szeretnéd tudni, hogy mi az? Tarts velük! Legyél a barátjuk! Éld át velük ezt a fantasztikus kalandot.
    12,00 RON
  20. Az öröm játéka örök

    Pollyanna lassan felnő, de a világhoz való hozzáállása nem változik. Pollyanna és játéka derűs, boldog, kiegyensúlyozott élet receptjét kínálja mindannyiunknak.
    42,00 RON
  21. Az osztály vesztese

    Az éjszaka leple alatt furcsa kép kerül az osztály facebook oldalára: esetlen alak minion­jelmezben, felette a falra írt felirat: Az osztály vesztese! Az osztályfőnök tombol, a diákok gyanakodva méregetik egymást. Tettesnek se jó lenni, de áldozatnak még rosszabb
    46,00 RON
  22. Bab Berci kalandjai

    Bab Bercinek sokszor savanyú a képe, mert túlméretezett uborkaorrába folyton befészkeli magát a nátha. Magányosan éldegél erdei háncsházikójában, de aztán minden mesében találkozik valakivel.
    64,00 RON
  23. Bababernát kalandos története

    Bababernát, a bátor kölyök bernáthegyi megsérül, amikor megmenti egy öreg teknős életét. Azt hiszi, ezután már képtelen lesz segíteni a bajbajutottakon, ezért bánatában elbujdosik. Barátai, a gyerekek, Sir Robin, a lógó fülű törpenyúl, valamint a két különleges macska, Igor herceg és Natasa azonban nem hagyják annyiban a dolgot, tervet kovácsolnak a kutya megmentésére.
    16,00 RON
  24. Babóca, a katicalány

    Bartos Erika két új lapozót készített a legkisebbeknek.
    21,50 RON

   

97-120-ig Össz.: 568

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7