HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Gyerek, ifjúság

   

49-72-ig Össz.: 568

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. A legszebb ajándék

    Manófalva lakói a közelgő nagy ünnepre, az Alkotó-napi fesztiválra készülnek. Pancsinelló valami igazán különleges ajándékkal szeretné meglepni Élit, a fafaragómestert. Míg barátainak jobbnál jobb ötletei vannak, neki magának semmi nem jut az eszébe. Hogy hogyan sikerül mégis neki kiötlenie a legszebb ajándékot, kiderül a történetből.
    31,00 RON
  2. A legszebb bibliai történetek

    A huszonnyolc bibliai történetet tartalmazó kiadványnak köszönhetően a kisgyermekek is megismerkedhetnek az Ó- és Újszövetség legfontosabb szereplőivel és eseményeivel
    43,00 RON
  3. A lovak világa

    A színes fotókkal, érdekes tényekkel és hasznos információkkal teli oldalakon választ kaphatsz kérdéseidre, és végre mindent megtudhatsz kedvenceidről, a lovakról!
    45,00 RON
  4. A megbocsátó barát. Igaz történet Péter kudarcáról és Jézus megbocsátásáról

    Veled is megtörténik, hogy azelőtt szólsz, mielőtt gondolkoznál? Előfordul, hogy hibázol? Hagytad már cserben a barátodat? Péterrel ez történt, újra meg újra meg újra. Ki akarna egy ilyen ember barátja lenni? Van valaki, aki igen. Péter számára ez egy nagy tó partján lett igazán világos…
    45,00 RON
  5. A mi kis Tomink

    Tomi örökmozgó kisbaba, aki mindig tudja, mit akar. Ha apu és anyu éppen nem figyel, ő máris kitalál valami meglepőt. Tomi legkedvesebb játéka KÍgyó Kornél, de sok izgalmas holmi akad a konyhaszekrényben is.
    13,00 RON
  6. A mindentudó kalap

    Volt nagyapónak egy sima szőrű, magas tetejű fekete kalapja. Sokszor meséltek róla. Azt mondták, hogy aki azt a kalapot a fejére teszi, mindent tud.
    8,50 RON
  7. A mumus és a Facebook

    A mumus és a Facebook mulatságos történetei csaknem egy évet ölelnek fel: februártól karácsonyig nyújtanak betekintést a gyerekek mindennapjaiba.
    56,00 RON
  8. A nagy szinonima-hadjárat

    Puritánia elnöke hadat üzen Extravagancia királynőjének. A tiszta beszéd jegyében kis híján kitör a háború, de szerencsére felbukkan Fodor Menta, és békésebb megoldást javasol: egy nyelvi vetélkedőt.
    19,00 RON
  9. A NAGYENYEDI KÉT FŰZFA ÉS MÁS ELBESZÉLÉSEK

    A történet, mint a cím is sugallja, a két fűzfa históriáját meséli el nekünk. “Felvinc és Enyed között egy kis bérci patak vágja keresztül az utat, melyen most tartós kőhíd van építve. A híd mellett kétfelől, a patak oldalában emelkedik két roppant fűzfa, és ezen két fűzfának históriai emléke van.
    13,00 RON
  10. A NAP GYERMEKEI

    Finom, elegáns könyvecske, mély tartalommal, gyönyörű, lírai rajzokkal. Igazi, szívhez szóló ajándék lehet virágok mellé, vagy helyett, ballagásra, születésnapra, névnapra, vagy bármilyen más alkalomra.
    35,00 RON
  11. A Nap háza. Kortárs versek és mesék

    A kötetben Békés Márta, Csukás István, Géczi János, Kiss Judit Ágnes, Kiss Lehel, Kollár Árpád, Marék Veronika, Mészöly Ágnes, Miklya Zsolt, Mosonyi Aliz, Sarkady Sándor, Tóth Bálint és Zelk Zoltán versei, valamint Bertóti Johanna, Lázár Ervin és Miklya Luzsányi Mónika meséi olvashatóak.
    26,00 RON
  12. A repülő osztály

    A krichbergi gimnázium diákjai karácsonyi színdarabot próbálnak. A próbán minden remekül megy, de az előadásig történik egy és más előre nem látott esemény. Például kitör a háború a gimnazisták és a reálistások között, s hatalmas hócsatákat vívnak...
    36,00 RON
  13. A szerencsekrajcár

    Válogatott mesék a Nagy Mesemondó, Elek apó tollából.
    32,00 RON
  14. A szeretet bölccsé tesz -napló

    A nagy népszerűségnek örvendő, A/5 méretű, kemény fedelű spirálozott füzet idén megújult külsővel, hat fajta színes borítóval kerül forgalomba. A 80 lapot (160 oldalnyi írásfelületet) tartalmazó naplók minden második lapjának jobb felső sarkát egy egyvonalas rajz díszíti, a lap alján pedig a rajzhoz illő S.A. vagy Szentírás idézet olvasható. Mind a hét napló azonos belívvel készült.
    36,00 RON
  15. A szívem ugrál örömében

    Mese barátságról és elválásról, boldogságról és szomorúságról. A sok-sok finom, kifejező tollrajzzal illusztrált könyvet kezdő olvasóknak is ajánljuk, önálló olvasásra.
    48,00 RON
  16. A szomorúság még nem a vég! Gyermekeknek, kiket bánat ért

    A könyv szinte hemzseg a pozitív, életigenlő segítségtől, hogy a gyermekek képesek legyenek megküzdeni a gyásszal. A könyv az őszinte és az egészséges gyászt támogatja, így a gyermek lelki fejlődése még zökkenőmentesebbé válik.
    13,00 RON
  17. A teremtés története-BIBLIAI REJTVÉNYES FÜZETEK 1.

    Kérdések, rejtvények és kirakók teszik izgalmassá és interaktívvá a bibliai történet olvasását ebben a zsebméretű színes kiadványban, amely a teremtés történetét dolgozza fel.
    5,00 RON
  18. A teremtés-vizes kifestő

    A függőlegesen lapozható, vastagtáblás kifestő 5 oldalpár rövid történetein és figyelemfelhívó feladatain, valamint egy összefoglaló oldalon keresztül meséli el a teremtés történetét. A gyerekek egy vízzel újratölthető ecset-tollal festik át a könyv fehér-áttetsző felületét.
    59,00 RON
  19. A testvérpár

    MESÉK. TANÍTÓMESÉK. Életmesék. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
    44,00 RON
  20. A Viharlámpa Fénye

    Az összeomló ősi birodalomból egy maroknyi fiatal az Ígéret Földje felé indul. Az olvasó átélheti velük az utat a vadonban, a küzdelmet a támadókkal és a mentőexpedíciót a hegyek között, miközben barátokra és szerelemre találnak!
    58,00 RON
  21. Ábel az országban

    A mozdonyvezetőnek még megköszöntem a jóságát és az ügyeletet, aztán körülnéztem, s hát látom, hogy Garmada úr várakozik reám. – Ez a dög a kié? – mutatott a kutyára. ...
    12,00 RON
  22. Ábel ​Amerikában

    Megjárja a rengeteget, a várost, Amerikát, hogy aztán visszatérjen szülőföldjére, a havasokhoz, mert ahogy a könyvben található, már szállóigévé vált mondat állítja: „Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne".
    12,00 RON
  23. Ahonnan a nagy-nagy kékség

    Mesevers Cincogósi Elemér, a templomi pelegér, otthonától távol, nagy ínségében tengetve életét, eldönti, hogy kezébe veszi sorsát, odahagyja addigi lakhelyét, és világgá indul. Kalandos, veszélyekkel teli út következik számára...
    35,00 RON

   

49-72-ig Össz.: 568

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5