HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Család, párkapcsolat, gyereknevelés

   

49-72-ig Össz.: 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Harmóniában – múltunkkal, jelenünkkel és jövőnkkel

    Múltunk meghatározó része jelenünknek, életünknek − éppúgy, ahogy a jelenhez való viszonyulásunk is meghatározza jövőnket. De hogyan kezeljük múltunkat, hogy felébredhessen bennünk a remény? És mit kezdjünk a jelenünkkel, hogy megragadhassuk a holnapot?
    26,00 RON
  2. Házasság TALÁLKOZÁS ISTENNEL

    Timothy Keller és felesége, Kathy Keller bölcsességgel, örömmel és együttérzéssel ír arról, hogyan tekintsünk a házasságra a Szentírás szemüvegén keresztül: végső soron Jézus önfeláldozó szeretetének fényében.
    24,00 RON
  3. Házasságkönyv

    Olvasásra és megbeszélésre ajánljuk házasságkötésre készülőknek, valamint házaspároknak, akik szívesen tekintenek vissza az együtt megtett útra és készülnek a folytatásra.
    40,00 RON
  4. Házasságra felkészítő beszélgetések

    Szarka Miklós arra hívja a lelkészeket és az egyházi segítőket, hogy ne csak az esküvőre, hanem a házasságra készítsék fel az őket felkereső párokat.
    39,00 RON
  5. Hazaút

    Egy fordulatokban gazdag történet a csodák Istenéről, aki segít, hogy az elveszett hazataláljon.
    49,00 RON
  6. Házunk népe

    Ez a könyv főleg azok számára készült, akiknek szívügyük a párkapcsolat, a házasság és a gyereknevelés, akik szeretnének eligazodni a társkapcsolatok útvesztőjében.
    20,00 RON
  7. Hidak egymáshoz

    A Nyitott Akadémia-sorozat új kötetében gyakorlatias kommunikációs és konfliktuskezelési technikákat, inspiráló gondolatokat és szívmelengető történeteket egyaránt találhat az olvasó. A szerzők olyan hiteles személyiségek, akiknek egész élete és munkássága alátámasztja leírt mondataik érvényességét
    31,00 RON
  8. Hogyan lehetnénk boldogabbak?

    Az ismert pszichológus írásai segítenek örülni az életnek, tudatosítani, mit tehetünk önmagunk és szeretteink életminőségének jobbítása érdekében.
    50,00 RON
  9. Hogyan mondjam el... mennyire szeretlek!

    A szeretet kifejezésének 10 módja a párkapcsolatban
    45,00 RON
  10. Illik, nem illik?

    Nem könnyű a mai tizenévesek élete. Többségük magabiztosan mozog az interneten, de bizonytalan és ügyetlen azokban az élethelyzetekben, amelyekkel pedig egyre gyakrabban kell találkoznia és megbirkóznia.
    22,00 RON
  11. Isten előbb szeretett minket

    Családi könyv keresztelőre
    40,00 RON
  12. Isten szereti az anyukákat is

    A 30 lélegzetvételnyi szünet alkalmat ad a tűnődésre, átgondolásra, tervezésre, imádságra.
    59,00 RON
  13. Isteni boldogság

    A könyv iránymutatást jelent mindazoknak, akik szeretnének boldogok és megelégedettek lenni, és mindezt hajlandóak nyitottan és őszintén keresni. Fedezzük fel együtt Anselm Grünnel a boldogság egy olyan arcát, amelyet eddig még talán nem is ismertünk!
    45,00 RON
  14. Játékok a tudatos jelenlétért

    Gyerekeknek, kamaszoknak és családoknak
    46,00 RON
  15. Játékos nevelés

    "Az ember akkor igazán ember, amikor játszik, írta Friedrich Schiller, az Örömóda szerzője. A gyereked még igazán ember! Neki minden játék, az evés, az ivás, az elindulás, a fürdés - a hajmosás! -, sőt a "rosszalkodás" is. Legyél te is ember, ha azt akarod, hogy megértsd őt és hatni tudj rá - tanulj meg játszani! Sőt: tanulj meg hancúrozni! Érezni fogod, hogy a játékon keresztül hogyan áramlanak oda-vissza az érzelmek, elviselhetővé, sőt örömtelivé téve együttes napjaitokat, elvezetve a közös kuncogásig." Dr. Vekerdy Tamás
    53,00 RON
  16. Játéközön

    Ennek a játékos feladatgyűjteménynek az összeállításával segíteni szeretném a tanulási zavarokra veszélyeztetett nagycsoportos óvodásokat és az óvodásokkal foglalkozó szakemberek munkáját.
    45,00 RON
  17. Kamaszokra hangolva

    Gary Chapman könyve választ ad a legégetőbb kérdésekre, melyek a mai kamaszok szüleit foglalkoztatják.
    48,00 RON
  18. Kapcsolatápolás

    Szeretetkapcsolataink - Házasságápolás
    44,00 RON
  19. Kapcsolatra teremtve

    Könyv arról, hogy szeretnénk tartozni valakihez, elfogadva és szeretve lenni valaki által. Ajánlott mindenkinek, aki szeretne többet tudni magáról, a társáról vagy csak az emberségünkről.
    54,00 RON
  20. Kegyelem

    Szörnyű tragédia Egy ittas sofőr felelőtlensége miatt két család élete örökre megváltozik. Vajon a színjátszó kör ifjú tagjai képesek lesznek-e megbocsátani annak, aki társaik halálát okozta... Lebilincselő történetek a megbocsátás kegyelméről..
    49,00 RON
  21. Keresztyén házasság

    A párválasztástól a gyermekvállalásig 12. változatlan kiadás
    11,00 RON
  22. Ketten – hármasban

    A házasság célja, egyben feladata elsősorban maga a házasság. Annak egészséges kifejlesztése, hogy jó lehessen minden tekintetben: testi, lelki, társadalmi, evangéliumi szempontból egyaránt.
    30,00 RON
  23. Kezdjük újra!

    Chapman doktor házasságmentő könyvéből reményt és bátorítást meríthetnek a válás határáig jutott külön- élő házastársak.
    40,00 RON
  24. Kincset érő szavak

    A könyv egyszerűen követhető gyakorlati lépéseket tartalmaz. Minden fejezet egy-egy konkrét, verbális üzenetre épül, amelyet a gyermekeknek a felnőttektől hallaniuk kell.
    29,00 RON

   

49-72-ig Össz.: 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5