HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Család, párkapcsolat, gyereknevelés

   

25-48-ig Össz.: 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Béketeremtők

    A konfliktusmegoldás bibliai megközelítése
    68,00 RON
  2. Beszélgetések a családról - Gondolatok, tapasztalatok, kérdések családterápiáról és -lelkigondozásról

    Ezúttal nem tanulmányokat, hanem beszélgetéseket olvashatnak azok a családokkal foglalkozó szakemberek - lelkészek, pedagógusok, családterapeuták, lelkigondozók -, akik kézbe veszik ezt a könyvet.
    56,00 RON
  3. Beteg a gyermek, mit tegyek?

    Ebben a könyvben Kolozsvár egyik legismertebb gyermekorvosa szól az olvasóhoz. Első­sorban szülőknek, pedagógusoknak ad hasznos tanácsokat, a gyakrabban elhangzó gyermek­panaszokra hívja fel a figyelmet.
    17,00 RON
  4. Bibliai kardiológia

    Tatai István református lelkipásztor tanításai a 2008. évi vajtai konferencián hangzottak el először, az irigy szív, a hálás szív, az imádó és a szerelmes szív témakörében. A élőszóval való tanítást írásbeli követte, a megtört és megtért szív, a bölcs és a Jézust visszaváró szív témáival. A hét tanítás egyszerre szolgál világos gondolatmenetekkel, érvekkel és tanácsokkal a kényes, de a mai embert létében érintő problémákban is.
    23,00 RON
  5. Chapman a szeretetről

    Egy színes csokor Gary Chapman idézet a szeretet erejéről és hatalmáról. Lélekemelő ajándékkönyv születésnapra, névnapra vagy csak úgy, szeretetből.
    20,00 RON
  6. Család

    Szenzációs per Katy Hart Los Angelesbe utazik, hogy tanúskodjon a késes rajongó ellen, aki megpróbálta megölni őt. A lesifotósok rájönnek, hogy ő az a titokzatos nő, akit Dayne Matthews társaságában lefényképeztek, ezért minden lépését lesik.
    50,00 RON
  7. Családi (hu)morzsák

    Zs. Klesics Tünde mondja, pontosabban több mint tíz éve írja nagy sikerrel a Family magazin Görbe tükör rovatába családi humoreszkjeit. Első kötetében ebből adunk közre egy csokorra valót – ráadásként pedig néhány olyan írását, amelyben megmutatja komolyabbik oldalát is.
    31,00 RON
  8. Családi áhítatok a Bibliával. 365 áhítat és imádság az egész családnak

    Az év minden napján együtt olvashatja a család a bibliai történeteket és üzeneteket. A színes képek és az egyszerű szövegek a gyerekek számára is érdekessé és érthetővé teszik Isten igéjét.
    94,00 RON
  9. Családpasztoráció

    Ez a könyv lelkipásztoroknak szeretne gyakorlati segítséget nyújtani a családpasztorációban.
    64,00 RON
  10. Egyedül nem jó.. - Áhítatoskönyv

    Áhítatoskönyv házasoknak és házasságra vágyóknak… „Nem jó az embernek egyedül lenni.” Az áhítatok életközelbe hozzák a bibliai példákat, és életbevágóvá teszik azokat a mai ember számára.
    38,00 RON
  11. Egymásra hangolva

    Hogyan őrizhető meg a szeretet a párkapcsolatban, amikor a szerelmi lángolás alábbhagy? A válasz az öt szeretetnyelv megismerésében rejlik: elismerő szavak, minőségi idő, ajándékozás, szívességek, testi érintés. Gary Chapman világhírű könyvének megújult kiadása segít a pároknak abban, hogy ráhangolódjanak egymás szeretetnyelvére.
    40,00 RON
  12. Együtt az asztal körül

    Közös családi étkezések előtti bibliai igék és imádságok
    39,00 RON
  13. Elbűvölő- A női szív szabadsága

    Amint azt a könyv Bevezetője mondja, a nőisséget ugyan egyetlen képlet sem tudja megragadni, a könyv alapfeltevése szerint mégis létezik valami lényegi, amivel Isten minden nőt megajándékozott.
    39,00 RON
  14. Elég jó nő

    Révész Szilvia könyve arra bátorít, hogy éljünk akként a nőként, akinek Isten szánt minket, hogy végül hálával, örömmel és elégedetten tekinthessünk majd vissza a megtett útra.
    33,00 RON
  15. Életre szóló ígéretek pároknak

    A bibliaversek és a hozzájuk fűzött gondolatok olyan alapvető, ám gyakran figyelmen kívül hagyott területekre világítanak rá, mint a türelem, a tisztelet, a harag, a megbocsátás, a kommunikáció, a szex, az intimitás, az önzetlenség – melyekről minden párkapcsolatban érdemes időről időre elgondolkodni.
    47,00 RON
  16. Én és az én házam népe

    Bibliai szövegválogatás a családi élethez
    8,00 RON
  17. Engedd el a gyeplőt, és élvezd...

    Hagyd, hogy Tim Sanford, a tapasztalt szakember és szülő, megmutassa, hogyan szabadulhatsz meg tinédzsered jövőjével kapcsolatos félelmeidtől – és hogyan engedheted el a gyeplőt, ami soha nem is volt a kezedben
    29,00 RON
  18. Érzelmi biztonság

    Szülőként az érzelmi biztonság megadása a legjobb lehetőségünk arra, hogy megvédjük gyerekeinket a normálisnál nagyobb mértékû szorongástól, a sodródástól, a személytelen, így személyiséget roncsoló kapcsolatoktól.
    58,00 RON
  19. Felépülés válás után

    A szerző bibliai alapelveket használva vezet át a nyugtalanító változásokon, amelyekkel neked és a gyermekeidnek szembe kell néznetek, és konkrét irányt mutat, hogy megküzdhess minden egyes nap terhével.
    8,00 RON
  20. Férfiagy, női agy

    Magyarul elsőként megjelenő könyvében a szerző kertelés nélkül, ugyanakkor szórakoztató módon beszél arról, hogy a sikeres házasság a különbözőségeink ellenére bárki számára elérhető, aki kész tenni érte.
    47,00 RON
  21. Gyerekekre hangolva

    A népszerű szerzőpáros könyvében hangsúlyozza, hogy a nevelésben minden a szülők és a gyerek közötti szeretetkapcsolaton múlik.
    48,00 RON
  22. Gyereknevelés egyedülálló módon

    A Gyereknevelés egyedülálló módon hat kulcslépést ajánl a gyermekeiket egyedül nevelő szülők figyelmébe, melyek segítségével kiegyensúlyozott és szeretetteljes családi légkört teremthetnek.
    48,00 RON
  23. Gyűrű-kúra

    A Gyűrű-kúra kihagyhatatlan olvasmány házasságra készülőknek, de haszonnal forgathatják a párkeresők és azok is, akik már több éve összekötötték az életüket.
    47,00 RON
  24. Hármas fonál

    Bibliai szövegválogatás a házasságról. Ajánljuk házasságra készülőknek, házasságban élőknek és mindazoknak, akik szeretnének biztos kapaszkodóra lelni az emberi kapcsolatok útvesztőiben.
    13,00 RON

   

25-48-ig Össz.: 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5