HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ismeretterjesztő

   

73-80-ig Össz.: 80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. Szüret a balkonon

    Nassolás a cserépből és a dézsából. Zöldségeket, gyümölcsöket és fűszernövényeket akár mi magunk is szüretelhetünk a balkonon vagy a teraszon.
    10,00 RON
  2. Táji tagolódás Erdély népi építészetében

    A kötet elsődleges célja Erdély nagy és kis tájegységeinek részletes ismertetése, illetve e sokszínűség kialakulási folyamatának, azaz a népi építészet differenciált fejlődésének bemutatása.
    90,00 RON
  3. Természettudományi enciklopédia 7.-Gerinctelenek

    Ismerjétek meg a gerinctelenek csodálatos világát. Tartalom: származás és élőhelyek, a legegyszerűbb soksejtűek, rákok és pókszabásuak, rovarok és soklábúak, gerinctelenek és embere
    21,00 RON
  4. Természettudományi enciklopédia 8. - Madarak

    Csak vedd fel a könyvben található 3D-s szemüveget, és lesd ki a madarak titkait! Ismerkedj meg a legpompázatosabb tollú madarakkal: a különleges farktollairól híres pávával, és a kevésbé ismert albinópávával, a furcsa csőrű tukánnal, a bóbitás nimfapapagájjal és rokonaival, az énekhangjáról ismert kanárival és a különös nevű bülbüllel, a csodálatos tollazatú díszfácánokkal és a nem is annyira hétköznapi galambokkal! Nem is hinnéd, milyen sok érdekes dolog vár rád!
    21,00 RON
  5. Udvarhelyszék népi építészete

    Udvarhelyszék népi építészete, egy archaikus világ élettere, a most világa mögött megbújó, ma is létező valóság. Bár a régi ereszes házak egyre fogynak, és a kézi vetésű cseréppel fedett, magas tetők is zavaróan színesednek, az összkép ennek ellenére még megismerhető, felfedezhető és leírható.
    55,00 RON
  6. Utazás Keleten

    "Egy ösvényt legalább törtem Keletre, mely reánk, magyarokra nézve százszorosan fontos.."
    55,00 RON
  7. Velünk élnek

    Leggyakoribb székelyföldi rovarok
    40,00 RON
  8. Világunk. Gyermekatlasz

    A könnyen olvasható szöveg feltárja bolygónk és kultúránk gazdagságát. A Világunk – gyermekatlasz így tökéletes a gyerekek iskolai és otthoni tanulásához.
    55,00 RON

   

73-80-ig Össz.: 80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4