HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ismeretterjesztő

   

49-72-ig Össz.: 80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. Kalotaszeg szíve: Körösfő

    A Péntek Tímea könyvében Körösfő állandósult szépségében gyönyörködhet az olvasó, abban a szépségben, gyönyörködhet az olvasó, abban a szépségben, amelyet én is, aki ott születtem, csak kivételesen érezhettem, életem ritka pillanataiban.
    69,00 RON
  2. KALÓZHAJÓ - 3D modell

    Fedezd fel a kalózkodás aranykorát! Légy részese egy rettenthetetlen kalandnak, miközben lépésről lépésre fedezed fel egy klasszikus kalózhajó minden zegét-zugát! A 3D-modell segít alaposabban feltárni a hajó belsejét
    59,00 RON
  3. Kegyesség és /vagy reprezentáció. Erdély református öröksége

    A Kegyesség és/vagy reprezentáció. Erdély református öröksége című kiállításkatalógusunk az erdélyi református egyház tárgyállományának sokszínűségébe nyújt betekintést, amely a korabeli egyház-, társadalom- és politikatörténet lenyomata. Kötetünk lapjain erdélyi arisztokraták, városi polgárok, lelkipásztorok és vidéki egyháztagok elevenednek meg, akik fontosnak tartották gyülekezetük támogatását. A részletes leírások végigkövetik egy-egy tárgy történetét készítésétől napjainkig, olykor detektív-regénybe illő fordulatokkal.
    177,50 RON
  4. Képek könyve. Táj- és kultúrtörténet képekben

    Azzal a reménnyel bocsátom útjára ezt a gyűjteményt, hogy minden, a környezete iránt érdeklődő ember talál magának benne csodálnivalót vagy hasznos vizuális információt, amely esetleg további ke­resgélésre, kutatásra ösztönzi...
    115,00 RON
  5. Kincses képeskönyv. Kolozsvár

    Ha ezt a könyvet elkezded lapozni, rendkívüli időutazásban lesz részed. Elröpítünk a kétezer évvel ezelőtti római Napocába, azután a gepidák királyi városába, a honfoglalás kori magyar településre...
    45,00 RON
  6. Kolozsvár – közelről II.

    A Kolozsvár – közelről 2015 augusztusában napvilágot látott első kötetével egyidejűleg fölmerült a kérdés: mikor jelenik meg a következő? Végül ez is elkészült. Az elsővel szemben mindössze kilenc, de terjedelmesebb írásból állt össze. Az első fejezet, Kolozsvár nevének eredete, ma is időszerű.
    60,00 RON
  7. Kolozsvári zenés panoráma

    A könyvben a kamarazenétől a szimfonikus zenéig, a régizenétől a film-, tánc- és jazz-zenéig, az egyházi és orgonamuzsikától a kortárs művekig, a kórus-muzsikától a vokál-instrumentális kompozíciókig minden műfaj jelen van.
    50,00 RON
  8. Legek könyve gyerekeknek - Képes ismeretterjesztés gyerekeknek

    A fedezzük fel együtt sorozat legújabb kötete az ember, a természet, és az állatvilág legeit mutatja be.
    26,00 RON
  9. LOVAK - KÉPES ISMERETTERJESZTÉS GYEREKEKNEK

    A ló több ezer éve társa az embernek. Később háziasítottuk, mint a sertést vagy a szarvasmarhát, de annál sokoldalúbb segítőnkké vált az idők folyamán. Eleinte táplálékforrásként használtuk, aztán a mezőgazdaságban, a teherhordásban, sőt a harcmezőkön is nélkülözhetetlenné vált. Már az ókorban hatalmas lovas hadseregek vívtak egymással öldöklő csatákat, aztán a négylábú patások egyre békésebb szerephez jutottak történelmünkben, és ma leginkább a sport és a szabadidő eltöltése terén számítunk rájuk. Tudtad, hogy az amerikai kontinensről hosszú időre eltűntek a lovak? Vajon mi adja egy nemes paripa szépségét? Melyek a leghíresebb magyar fajták? Mi a különbség a pónik és a kislovak között? Hogyan kell gondozni, ápolni, felszerszámozni a hátasunkat? A válaszokat megtalálod a színes fotókkal illusztrált, átfogó ismereteket nyújtó könyvünkben.
    26,00 RON
  10. Magyar királyok- 3D szemüveggel

    A kötetben található színes portrék, valamint a 3D-s technológiával készült életképek és csatajelenetek emberi közelségbe hozzák a magyar történelem meghatározó alakjait.
    45,00 RON
  11. Magyar nemzeti parkok és tájvédelmi körzetek

    "Magyarország fekvése kedvezőbb, mint bármely más európai országé. Az Északi- és a Fekete- a Balti- és a Földközi-tenger között, a nagy északkeleti síkságtól az Alpokig egyesíti magában a délvidéket és északot, a pusztát és hegységet, erdőt, folyót, mocsarat..." - így írt hazánkról Alfred Edmund Brehm, a 19. század egyik legnagyobb természettudósa.
    31,00 RON
  12. Magyarország vidékei

    Egy új sorozat első tagja, amely bemutatja az ország közkedvelt és kevéssé ismert, de szép és változatos vidékeit.
    31,00 RON
  13. Megszületett Kolozsváron

    Interjúk az erdélyi magyar színművészeti felsőoktatás intézményeiről
    28,00 RON
  14. Minden ami köröm

    Egy kézfogás sokat elárul rólunk. A kezek, körmök ápoltsága pedig az igényes, tökéletes megjelenés szimbólumává vált. Szerencsére számos körömápolási technika közül válogathatunk, legyen szó a manikűrről vagy a pedikűrről.
    29,00 RON
  15. Minitavak a kertben

    Kialakítás ötletek kiskertekbe. Pompás tavirózsák, csobbanó víz - sok ember álma. Mozdítható tálakkal, bugyogó kövekkel, dekoratív növényekkel mindez kis helyen is megvalósítható.
    10,00 RON
  16. Munkagépek könyve

    Ez az érdekességekkel teletűzdelt könyv izgalmasabbnál izgalmasabb gépeket sorakoztat fel az élet minden területéről: utakon használatos mindenféle gépek, repülőtéren, bányákban, földeken és katonai gépekei is megismerhetünk.
    29,00 RON
  17. Okos mérnök a természet - Képes ismeretterjesztés gyerekeknek

    A természet okos mérnökként tervezte meg a Földet lakó élőlényeket. A vízi állatoknak kopoltyút adott, a szárazföldieknek lábakat és szilárd gerincet, a madaraknak pedig szárnyakat.
    29,00 RON
  18. Orgonáknak zengések

    A történelmi dési, széki és görgényi református egyházmegyék orgonái
    45,00 RON
  19. Petőfi ​Erdélyben

    Huszonhat ​évet élt, s abból közel egy esztendőt töltött Erdélyben – a Bánságot és a Partiumot is beleértve. Nem sok idő, de ehhez fűződik életének két döntő eseménye: a házasság és a szabadságharc. Ő úgy mondaná: szabadság, szerelem.
    60,00 RON
  20. Református képeslapok Nagymagyarországról anno

    Református képeslapok Nagymagyarországról anno, rengeteg érdekes színes lappal
    110,00 RON
  21. Remekművek (A világ leghíresebb festményei és szobrai)

    A világ leghíresebb festményeit és szobrait bemutató album az egyetemes képzőművészet több ezer éves terméséből válogat.
    49,00 RON
  22. Sapiens- Az emberiség rövid története

    A világhírű jeruzsálemi egyetemi tanár szerint így foglalható össze annak története, ahogyan jelentéktelen majmokból a világ uraivá váltunk.
    70,00 RON
  23. Sportautók - Képes ismeretterjesztés gyerekeknek

    Képes ismeretterjesztés gyerekeknek a sportautókról
    29,00 RON
  24. Szent László király - Erdély védőszentje

    Szent László király, a "lovagkirály" ábrázolásai, képi reprezentációi a történelmi Erdély területén. - MÁSODIK BŐVÍTETT KIADÁS
    99,00 RON

   

49-72-ig Össz.: 80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4