HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ismeretterjesztő

   

25-48-ig Össz.: 80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. Az emberi test

    Ez a könyv szó szerint bebújik a bőröd alá!
    45,00 RON
  2. Bemutatkoznak a kutyák 3D

    A Bemutatkoznak a kutyák című könyv tökéletes választás a kutyakedvelő gyerekek számára, és megbízható forrás azoknak, akik az első négylábú kedvencüket fogadják.
    45,00 RON
  3. Britannica gyermekenciklopédia

    A Britannica újabb káprázatos tudástára az ŰR, ÁLLATOK, HÁBORÚK, MÚMIÁK, AGYTUDOMÁNY és sok-sok más szakterületen jártas, több mint 100 szakember közreműködésével.
    169,00 RON
  4. Bujdosó mák, békarokka, pipitér... - Gyom, a virág, akit nem szeretnek

    Hajlamosak vagyunk azokat a növényeket, amelyek kéretlen, váratlan jelennek meg a kertünkben, házunk táján gyomoknak, gaznak titulálni. S, ami még rosszabb, ha valami gyom, annak pusztulnia kell, de legalábbis eltűnnie szem elől.
    25,00 RON
  5. Cseh Gusztáv

    A modern erdélyi magyar grafika káp­rá­za­tainak mestere, Cseh Gusztáv 1934-ben született Kolozsváron. Olyan egyénien ele­gáns, drámai, és mégis kalandosan játékos, nagy­­­világi univerzumot teremtett, amivel gyöke­resen újat hozott Erdély egész művészetében.
    70,00 RON
  6. Dinoszauruszok könyve

    Ismerd meg a dinoszauruszok és más őslények lenyűgöző világát ennek a gazdagon illusztrált kötetnek a segítségével.
    69,00 RON
  7. Egyiptomi múmia - 3D modell

    Fedezd fel a mumifikáció rejtélyeit lépésről lépésre! Ez a könyv tele van érdekes információkkal az ókori Egyiptom legfontosabb kulturális hagyományáról, a mumifikálásról.
    59,00 RON
  8. Erdély beszélő kövei

    A kötet, Sas Péter válogatásában és szerkesztésében, átfogó és pontos képet nyújt az erdélyi barokk építészet megörökítőjéről, Biró Józsefről.
    39,00 RON
  9. ERDÉLY LEGSZEBB VÁROSAI ÉS FŐTEREI - MESÉLŐ MACSKAKŐ.....

    Erdélyt járva általában a lélegzetelállító természeti tünemények és a lélekemelő emberi építmények maradnak meg bennünk emlékként.
    39,00 RON
  10. Erdélyi magyaRock 1970-2010

    Újságcikkek, interjúk, tények és vélemények az erdélyi magyar rockzenekarokról
    85,00 RON
  11. Erdélyi tetők

    Úti élmények és természeti képek
    15,00 RON
  12. ERDÉLYI VÁRAK ÉS ERŐDTEMPLOMOK

    Bár Erdélyország nem elsősorban várai révén marad meg az átutazó emlékeiben, azért eldugott vércsetanyákból és fellegekbe nyúló sasfészkekből szép kis kollekció kerekedett ki bentebb.
    39,00 RON
  13. Erdélyi-hegyalja és térsége

    Erdély és Partium együttes területének szinte mértani középpontjában, Erdély szívében fekszik Hegyalja. Jeken útikalauz ezen tájegységet, valamint a hozzá kapcsolódó szomszédos térségek természeti, történelmi, kulturális, művelődéstörténeti értékeit sorakoztatja fel.
    70,00 RON
  14. Fedezzük fel együtt! - Bolygónk a föld - Képes ismeretterjesztés gyerekeknek

    A Földet minden ember magáénak érzi - annak ellenére, hogy a kék bolygó már több milliárd éves, fajunk pedig csak pár százezer esztendeje jelent meg rajta és uralja. Tudtad, hogy eleinte az óceánok vize édes volt? Mikor és miért vált sóssá? Mi rejtőzik az irdatlan mélységben?
    28,00 RON
  15. Fehér könyv

    Ennek a könyvnek a tartalma és a tagolódása iolyan, hogy váltakozva jelenik meg az életmű két vonulata: a zenetudományi és a helytörténeti, az írások műfaja és stílusa is váltakozik : a témának megfelelően hol inkább szaktudományi, hol publicisztikai, néha pedig szubjektíven emlékező.
    49,00 RON
  16. Gazdát kutyájáról

    A könyvben 15 kutya és gazdija szerepel plusz 1, tehát összesen 16, mert a borítón lévő kutya gazdája írta az előszót. ... A kulcsember nem én vagyok, hanem a férjem, aki rajzolt, mert tulajdonképpen a rajzok nélkül ez a könyv nem volna annyira vonzó.
    25,00 RON
  17. Gidófalvy Istvánné Pataky Etelka

    Gidófalvy Istvánné Pataky Etelka festőművész. Sas Péter gazdagon illusztrált kismonográfiája egy önálló, a festészet művészetének élő alkotót mutat be, akinek életútja összefonódott apósa és férje életsorsával, amikor házasságot kötött ifj. Gidófalvy Istvánnal.
    49,00 RON
  18. Gombák a magyar néphagyományban - etnomikológiai tanulányok

    A szerző a szó tágabb jelentésében foglalkozik a gombavilág és az emberi összefüggéseinek kutatásával. Szól a tárgyalt gombák szerepéről a mindennapokban, a munkában, szokások gyakorlásakor, felhasználásukról a népi gyógyításban...
    75,00 RON
  19. Hagyományörző népi kultúra. Társadalomnéprajzi vizsgálat Széken

    A „törvény szorításához” való viszonyulásban Szék az az eset, amelyben „a hagyományőrzés tökéletesen azonosul a közösség értékrendjével”
    19,00 RON
  20. Híres biológusok

    Könyvünk a biológia lenyűgöző szakterületének legnagyobb alakjait mutatja be röviden, közérthető nyelvezettel.
    16,50 RON
  21. JÁRMŰVEK FÖLDÖN, VÍZEN, LEVEGŐBEN - KÉPES ISMERETTERJESZTÉS GYEREKEKNEK

    Tudod, melyek a legnépszerűbb autómárkák? Mekkora terhet bír el egy kamion? Miért emelkedik a magasba a hőlégballon? Tényleg piros minden londoni busz? Melyek a legfejlettebb harci járművek? Mióta építenek versenygépeket? Fotókkal gazdagon illusztrált könyvünkben száznál is több izgalmas kérdésre találod meg a válaszokat
    26,00 RON
  22. Kalotaszeg antológia (1890-1891)

    Az 1890-ben indult Kalotaszeg folyóirat antológiasorozatának harmadik kötete.
    41,00 RON
  23. Kalotaszeg antológia (1997-2008)

    A Kalotaszeg kulturális és közéleti folyóirat antológiájának második kötetét vehetjük kézbe. Ezúttal az 1997-2008 közötti időszak legemlékezetesebb, maradandóbb írásait gyűjtötte össze a szerkesztő, Buzás Pál egy vaskos kötetbe.
    65,00 RON
  24. Kalotaszeg népi építészete

    Kalotaszeg a népi építészet terén is valami sajátosat produkál – a XX. század első évtizedeiben, amikor a Kárpát-medence más térségei már igyekeznek a hagyományostól, a parasztitól eltérő mintákat követni...
    43,00 RON

   

25-48-ig Össz.: 80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4