HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Könyvek

Product was successfully added to your shopping cart.

Könyvek

   

145-168-ig Össz.: 1518

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  1. A kolozsvári színház és színészet történetéből

    A könyvben a kolozsvári színház és színészet kezdetivel kapcsolatos kutatásait tesszük közkinccsé Sas Péter művelődéstörténész eligazító tanulmányával és képválogatásával.
    20,00 RON
  2. A konfirmáció ajándéka

    Lelki napló a gyermeki hitből a tudatos hitbe való átlépéshez
    56,00 RON
  3. A könyvárus lány

    A tizenéves Julcsi osztályidegen szülők kisebbik gyermekeként az ötvenes évek Budapestjén nő fel. A zord, ellenséges világban szinte az egyetlen örömet a könyvek és az olvasás jelentik számára.
    56,00 RON
  4. A Könyvek 1. Kezdetben (1Móz–Ruth)

    A Kezdetben címet viselő, első kötet Mózes első könyvétől Ruth könyvéig fogja át először a teremtett világ, azután pedig a választott nép, Izráel kezdeteit.
    96,00 RON
  5. A Könyvek 2. Erőm és énekem (1Sám–Énekek)

    Az Erőm és énekem címet viselő, második kötet Sámuel első könyvétől Eszter könyvéig tartalmazza a Biblia további történeti könyveit
    128,00 RON
  6. A Könyvek 3. Így szól az Úr (Ézs–Mal)

    Az Így szól az Úr címet viselő, harmadik kötet az Isten üzenetét hirdető próféták írásait tartalmazza, Ézsaiástól egészen Malakiás próféta könyvéig.
    120,00 RON
  7. A kőszívű ember fiai

    Az 1848-49-es forradalom és szabadságharcnak emléket állító családregényét Jókai 1869-ben, a kiegyezés után két évvel írta meg, amikor a függetlenségi célkitűzés mellett állt ki.
    14,00 RON
  8. A középső

    István boldogtalan. Elege van abból, hogy otthon ő a „középső”, és az iskolában sem könnyű az élete: nincs igazán barátja, és úgy érzi, a tanárok is pikkelnek rá. Ráadásul egy nap – úgy tűnik – minden még rosszabbra fordul: ki kell költöznie a szobájából, mert az öreg, beteg Nagymama mostantól náluk fog lakni.
    9,00 RON
  9. A láthatatlan légió

    Hallották a hírét a láthatatlan légiónak? Nem? Akkor bizonyára sohasem jártak még olyan afrikai városban, amelyben helyőrség található. Vagy ha jártak is ilyen városban, talán elkerülték azokat a kedélyes helyeket, ahová a szórakozni és verekedni vágyó szerény málhahordók, munka nélküli erőművészek és kedélyes közlegények járnak, hogy üres óráikat és kötekedő cimboráikat agyonüssék. Csak egyszerű, faragatlan asztalok, és ugyanilyen vendégek találhatók az ilyen helyeken, de ha kíváncsiak a láthatatlan légió legendájára, itt megtudhatnak egyet s mást.
    39,00 RON
  10. A lecsendesített vihar. Igaz történet arról, kicsoda Jézus valójában

    Fedezd fel ebből az igaz történetből, kicsoda Jézus valójában!
    45,00 RON
  11. A legfelső stáció

    A legfelső stáció jófajta elbeszélői hangon, egyetlen esőcseppnyi csíki ízzel szól arról, hogy mi minden olyan a mi életünkben is, mint a mesében.
    30,00 RON
  12. A legnemesebb

    Egy tanitó jellegü történek gyerekeknek arról, hogy úgy vagyunk értékesek, ahogy vagyunk, Isten egy bizonyos céllal teremtett mindenkit olyannak, amilyen.
    35,00 RON
  13. A legszebb ajándék

    Manófalva lakói a közelgő nagy ünnepre, az Alkotó-napi fesztiválra készülnek. Pancsinelló valami igazán különleges ajándékkal szeretné meglepni Élit, a fafaragómestert. Míg barátainak jobbnál jobb ötletei vannak, neki magának semmi nem jut az eszébe. Hogy hogyan sikerül mégis neki kiötlenie a legszebb ajándékot, kiderül a történetből.
    31,00 RON
  14. A legszebb bibliai történetek

    A huszonnyolc bibliai történetet tartalmazó kiadványnak köszönhetően a kisgyermekek is megismerkedhetnek az Ó- és Újszövetség legfontosabb szereplőivel és eseményeivel
    43,00 RON
  15. A lehetetlen is lehetséges

    42 szószéki prédikáció lenyomata
    35,00 RON
  16. A lélek ébresztése

    Bölcs gondolatok, szép és jó élethez segítő meglátások az esztendő minden napjára
    19,00 RON
  17. A lelkész más

    A jelenkori pasztorális teológia néhány szempontja
    25,00 RON
  18. A lelkészi szolgálat három sarokpontja

    Eugene Peterson provokatív felhívást intéz a lelkészekhez, miszerint ahelyett, hogy az imázs és rang fenntartására, az adminisztrációs folyamatokra, sikerre, és gazdasági életképességre koncentrálnának, inkább vissza kellene térniük a lelkészi szolgálat három sarokpontjához, melyek: imádság, igeolvasás és lelki kísérés.
    44,00 RON
  19. A lelkipásztori hivatás művészete

    A könyv őszinte vallomás a lelkipásztori hivatásról..
    43,00 RON
  20. A Lényeg

    Márk evangéliumának teljes magyarázata
    52,00 RON
  21. A Ló - Erő, szenvedély, szépség, tökély

    A gyönyörű, színes képanyaggal büszkélkedő kiadvány méltón emlékezik meg a lovak történetéről, megadva így e kivételes, egyedülálló lényeknek járó tiszteletet.
    62,00 RON
  22. A lovak világa

    A színes fotókkal, érdekes tényekkel és hasznos információkkal teli oldalakon választ kaphatsz kérdéseidre, és végre mindent megtudhatsz kedvenceidről, a lovakról!
    45,00 RON
  23. A magyar Biblia évszázadai

    Személyes stílusú, mégsem zavaróan szubjektív mindaz, amit Bottyán János elmond a legkülönfélébb magyar bibliafordítókról és bibliafordításokról Szent István korától egészen a protestáns új fordítású Biblia 1975-ös megjelenéséig.
    34,00 RON
  24. A magyar kisebbségek 100 éve

    A Magyar Tudományos Akadémia II. Filozófiai és Történettudományok Osztályának 2022, szeptember 22-23-ai konferenciáján elhangzott előadások szerkesztett változata
    45,00 RON

   

145-168-ig Össz.: 1518

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9