HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Könyvek

Product was successfully added to your shopping cart.

Könyvek

   

121-144-ig Össz.: 1518

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  1. A hosszú utazás - kifestőkönyv

    A hosszú utazás a Biblia – pontról pontra kifestő-sorozat füzete, mely játékos módon ismerteti meg a gyermeket Pál életútjával, bővítve ismereteit, formálva erkölcsi értékrendjét. A számozott pontok összekötése fejleszti vonalvezetési, számlálási készségét.
    4,00 RON
  2. A jéghegy és a dűne

    Apró történetek a lélek számára
    18,00 RON
  3. A jövendőt keressük

    A Posthumus gyűjteményes kötet prédikációkat, előadásokat, alkalmi (anyák napi, esküvői, aranylakodalmi, konfirmációi, kórustalálkozói) beszédeket tartalmaz.
    21,00 RON
  4. A jövő újraindítása - Hogyan adjunk lendületet az immateriális gazdaságnak?

    Miből fakad ez a nagy gazdasági csalódás az elmúlt évtizedben? Miközben soha nem látott technológiai újdonságok formálják mindennapjainkat, a nyugtalanító szimptómák itt élnek velünk: a gazdasági növekedés lassulása, éleződő társadalmi egyenlőtlenség, diszfunkcionális verseny, törékeny ellátási láncok és a hitelesség hiánya. A Haskel–Westlake szerzőpáros fenti kérdésre adott válaszai két tézisre épülnek. Az első, hogy az ezredforduló utáni évtized fejlett gazdaságaiban előtérbe kerültek a különböző tudást megtestesítő immateriális eszközök, a számítógépes programoktól a szabadalmakig, a kreatív tartalmaktól a márkák által hozzáadott értékig. Második tézisük, hogy azért torpant meg ez a forradalom, mert az immateriális javakra épülő gazdaságot még mindig a múlt századi, materiális gazdaságra (gépek, épületek, számítógépek, fizikai infrastruktúra stb.) szabott intézményekkel és szabályokkal próbáljuk építeni.
    79,00 RON
  5. A jövőt mi alakítjuk! – Hogyan győzhetjük le a bénító korszellemet?

    Létezik-e még demokrácia a 21. század Németországában? Erre a kérdésre keresi a választ Klaus-Rüdiger Mai, aki könyve első felében nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy teljeskörűen áttekintse Németország társadalompolitikai viszonyait. Aprólékosan megvizsgálja az elmúlt évek valós és vélt válságainak hatását a gazdaságra, a társadalomra és a politikai gondolkodásra, olyan területeket érintve, mint a történelem, a kultúra, az oktatás, valamint a külső és belső biztonság. Mindeközben egyértelmű kritikával illeti a hatalmi elit tevékenységét, amely igyekszik a saját javára fordítani ezeket a válságokat – akár az állampolgárok fizikai és szellemi szabadságának árán is.
    71,00 RON
  6. A kánon többszólamúsága

    A könyv azt a folyamatot idézi fel, ahogyan a megértett isteni szó formát öltve hagyományozódik, összegyűlik, szöveggé válik, gyűjteménnyé kristályosul, normává válik. A héber Biblia/Ószövetség szöveg- és kánontörténete
    78,00 RON
  7. A karácsonyi csillag nyomában

    A kifestő füzetben Damó István gyönyörű rajzai elevenítik meg Jézus születésének történetét, és segítenek a gyereknek a napkeleti bölcsekkel útra kelve eljutni a betlehemi jászolhoz.
    10,00 RON
  8. A karácsonyi ígéret

    Csatlakozz Máriához és Józsefhez, a pásztorokhoz, a bölcsekhez és sok-sok angyalhoz, hogy te is megtudd, hogyan teljesítette Isten a karácsonyi ígéretét!
    45,00 RON
  9. A katolikus levelek magyarázata

    Református Egyházi Könyvtár - Új folyam 6.
    40,00 RON
  10. A kegyelem harmatja

    Áhítatok az év minden napjára.
    76,00 RON
  11. A kereszténység történeti atlasza

    „Keresztény történelmi atlaszt írni – első hallásra – különös vállalkozás. Vallás és földrajz között nem feltétlenül egyértelmű a kapcsolat… Mégis, a kereszténység velejéig földrajzi jellegű vallás, a térképek pedig különösen hatékonyan beszélik el a történetét.
    128,00 RON
  12. A KERESZTYÉN HIT ALAPIGAZSÁGAI

    Dr. Sproul úgy állítja elénk a teológiát – levéve a könyvtárak poros polcairól –, hogy világos és könnyen érthető nyelvezettel tárgyal több mint száz kulcsfontosságú keresztyén dogmát.
    39,00 RON
  13. A két Lotti

    A gyermekregény címszereplője két kislány, akik a megtévesztésig hasonlítanak egymásra. Ez a tény nem kis zavart okoz a történetbeli Bühl-tavi üdülő tanárai és diákjai és a nyaraló gyerekek körében, ahova a két új vendég megérkezik.
    39,00 RON
  14. A kiemelkedően eredményes fiatalok 7 szokása

    Sean Covey világsikerű könyve. A könyv tizenévesek és fiatal felnőttek milliói számára jelentett iránytűt ahhoz, hogy valóban sikeres legyen az életük.
    47,00 RON
  15. A kincses város kertjei

    Szeretettel ajánlom a könyvet azoknak a boldog embereknek, akik kertközelben élnek, naponta kertészkednek, esetleg ötletekre van szükségük, vagy a biokertészet módszereivel akarnak megismerkedni, és azoknak is, akik csak kellemes kikapcsolódásra, hasznos időtöltésre vágynak." (T. Veress Éva)
    57,00 RON
  16. A kis herceg

    A költői szépségű mese a szaharai sivatagban kényszerleszállást végző pilóta-író és a képzeletbeli kisbolygóról Földünkre látogató fiúcska találkozásából szökkent szárba .Gyermekekhez és felnőttekhez egyaránt szóló remekmű A kis herceg.
    12,00 RON
  17. A kis herceg

    Egy kisfiú jelenik meg a szerencsétlenül járt pilóta mellett a Szahara magányában, egy kisfiú egy másik bolygóról. S vele együtt feltündököl egy másik világ is, amelynek embersége, tisztasága, szépsége sajnos már csak a költészetben létezik.
    24,00 RON
  18. A kis hercegkisasszony és más mesék

    Sebők Zsigmond a világ minden tájáról gyűjtött, és dolgozott át meséket. Ebben a könyvben ezekből válogattuk össze a legkedvesebb történeteket.Olvassátok szeretettel!
    26,00 RON
  19. A kíváncsi kutyus és a lépes méz

    A kíváncsi kutyus mindenbe beleüti az orrát. Ezúttal egy egész méhrajjal gyűlik meg a baja, miután megdézsmálja a fáradságosan összegyűjtött mézüket.
    17,00 RON
  20. A Kolozsvár-Felsővárosi Református Egyházközség története I.

    A Kolozsvár-Felsővárosi Református Egyházközség története a kezdetektől 1945-ig.
    23,00 RON
  21. A kolozsvári Bánffy-palota

    Az épületről mind ez idáig nem készült átfogó, a szakma és a szélesebb közönség számára egyaránt izgalmas kiadvány, amely az újabb kutatásokat és megközelítéséket is összegezné. E hiány pótlására született meg ez a gazdagon illusztrált könyv, amely friss levéltári kutatások eredményeivel és korábban nem publikált archív felvételekkel bővíti a szakirodalom korábbi megállapításait.
    70,00 RON
  22. A kolozsvári Minerva sajtófotó-archívuma

    A Minerva Archívum felvéte­lein a jelenlegi kolozsváriak és Kolozs megyebeliek fel­menői bőven szerepel­nek, különféle minőségekben: mezőgazdasági, ipari, kereskedelmi, oktatási dolgozókként vagy pedig egyszerű járókelőkként, akiket a fotóriporterek vélet­lenül kaptak lencsevégre.
    40,00 RON
  23. A kolozsvári Minerva története és bibliográfiája (1920-1948)

    A Minerva Művelődési Egyesület ezzel a kötettel állít emléket elődjének, és elismeréssel mutatja fel az 1948-ban önkényesen felszámolt közösségi intézmény vezetőinek és munkatársainak nagyszerű teljesítményét. Tibori Szabó Zoltán
    50,00 RON
  24. A Kolozsvári Református Egyházmegye templomai

    A Kolozsvári Református Egyházmegye templomai
    48,00 RON

   

121-144-ig Össz.: 1518

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8