HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Könyvek

Product was successfully added to your shopping cart.

Könyvek

   

97-120-ig Össz.: 1518

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  1. A Galata, az Efezusi, a Filippi, a Kolosséi és a Thesszalonikai levelek magyarázata I-II.

    A Református Egyházi Könyvtár újabb két kötete Kálvin páli levelekhez írt magyarázatainak sorát teszi teljessé: a Galata levéltől a Thesszalonikai levelekig. A kommentárok néhai Szabó András klasszika-filológus kéziratban fennmaradt, valamint Nagy Sándor Béla Kálvin-kutató átdolgozott fordításai mellett Bellus Ibolya és Vladár Gábor új fordításában olvashatók.
    48,00 RON
  2. A Geleji-kánonok. Buzogány Dezső fordítása

    A kötetben a Geleji-kánonok, a Szatmárnémeti Nemzeti Zsinat végzései, illetve a Ruber-féle egyházi törvények szövegét Buzogány Dezső fordításában olvashatjuk.
    24,00 RON
  3. A görög betegségek orvoslása I.

    Theodorétosz A görög betegségek orvoslása cimű munkája betekintést nyújt a keresztyén teológia és a görög filozófia ókori vitájába. Fordította, a kétnyelvű szöveget gondozta, magyarázó jegyzetekkel és bevezetővel ellátta Pásztori-Kupán István
    33,00 RON
  4. A görög betegségek orvoslása II.

    Theodorétosz jelen kötete újabb négy fejezetben mutatja be a keresztyén teológiának az ókori görög filozófiával és vallással folytatott párbeszédét. Fordította, a kétnyelvű szöveget gondozta, magyarázó jegyzetekkel és bevezetővel ellátta Pásztori-Kupán István.
    33,00 RON
  5. A görög betegségek orvoslása III.

    Küroszi Theodórétosz A görög betegségek orvoslása című munkájának befejező kötetében A törvényekről szóló kilencedik fejezet a jogtudomány iránti érdeklődők is haszonnal forgathatják.
    33,00 RON
  6. A gyermekek és a válás

    Az író, miközben kifejti, milyen sokféle módon reagálhattok a válásra, Jézus Krisztus evangéliumát használja fel gyakorlatias és gyermekbarát módon ehhez a küzdelemhez
    8,00 RON
  7. A hallgatás leplének szétszakítása

    Jobst Bittner történetein keresztül megmutatja hogy mi minden történhet ha az egyének, közösségek és társadalmak szembenéznek az elhallgatott és takargatott múlttal.
    52,00 RON
  8. A hangszerek mi vagyunk

    A 30 éves Bolyki Brothers tagjaival beszélget Gégény István.
    39,00 RON
  9. A harmadik – akivel nem számoltak

    A kontextuális lelkigondozás két úttörője, Hanneke Meulink-Korf és Aat van Rhijn A harmadik – akivel nem számoltak című könyvben két egymástól eltérő gondolkodótól, Nagytól és Levinastól ihletve, érthetően vezetnek be minket e lelkigondozói módszerbe.
    20,00 RON
  10. A három kismalac

    A klasszikus mesék kisgyerekek számára könnyen befogadható átdolgozásai, melyet Pápai Barna illusztrációi közelebb hoznak a jelenhez
    20,00 RON
  11. A HÁROM TESTŐR AFRIKÁBAN

    Rejtő Jenőt utánozhatatlan humora, mesteri mondatfűzése, egyedi, könnyed stílusa a magyar irodalom egyedülálló jelenségévé avatja. Az elátkozott partból megismert különítmény most újabb sötét rejtélyek nyomába ered. Csülök, Tuskó Hopkins, Senki Alfonz és a Török Szultán – ki ne ismerné e neveket? – izgalmas és halálos veszélyeket rejtő utakon ér el az igazság kiderítéséig. A kedves olvasó meg közben vissza-visszatérő nevetőgörcsöket kap…
    39,00 RON
  12. A hatalmas bárka- kifestőkönyv

    A hatalmas bárka a Biblia – pontról pontra kifestő-sorozat füzete, mely játékos módon ismerteti meg a gyermeket Noé bárkájának izgalmas és színes történetével.
    4,00 RON
  13. A házasságról

    Számos párkapcsolati probléma gyökerére mutat rá Tim és Kathy Keller új könyvében.
    43,00 RON
  14. A Házsongárdtól a Kismezőig

    Kolozsvári sírkertek a XIX-XX. századból
    31,00 RON
  15. A héber Ószövetség szövege

    Kustár Zoltán: A héber Ószövetség szövege című munkája a témában korábban megjelent – egyházi és nem egyházi felsőoktatásban is tankönyvként használt egyetemi jegyzetének jóval részletesebben kidolgozott változata. A tárgyalt anyag elrendezése és mélysége monografikus igényű, ugyanakkor a mű kézikönyvszerűen is használható.
    58,00 RON
  16. A Heidelbergi Káté magyarázata

    Hálaadásra vezető vigasztalás 129 kérdés-feleletben
    51,00 RON
  17. A Heidelbergi Káté. Revideált, egységes fordítás

    450 éve jelent meg első ízben a Heidelbergi Káté. Jelen kiadás az eredeti, német és latin szöveg alapján, a Victor János által átdolgozott Erdős József -féle és a Tavaszy Sándor -féle elterjedt forditások figyelembevételével készült.
    6,00 RON
  18. A hét igekincse

    Minden hétre kiválasztottam egyetlen Igét, hogy azt elmélkedve körüljárjuk, alaposan szemügyre vegyük, megvizsgáljuk a modern bibliatudomány fényében. Igyekszem megrajzolni köréje a kortörténetihátteret, majd rávilágítani arra, mit jelent számunkra, itt és most ez az Ige…
    58,00 RON
  19. A hit példaképei

    Egyháztörténeti olvasókönyv olyan emberekről, akik az Úr Jézusban való új élet szépségét és gazdagságát küldetésként élték meg.
    26,00 RON
  20. A HITTEL TELI NŐ

    Vajon milyen egy hittel teli nő? Olyan valaki, aki sosem kételkedik Istenben, és mindig összeszedett? Legendás imaharcos, aki minden helyzetben elő tud kapni a tarsolyából egy odaillő igeverset? Cynthia Heald ennél sokkal reálisabb képet tár a mai keresztyén nők elé.
    17,00 RON
  21. A HOGYAN

    Könyvünk nem kevesebbet kínál, minthogy bevezet az igazi, keresztyén módon gyakorolt elmélyült imádság HOGYANjába…
    27,00 RON
  22. A hős egér és más mesék

    A mesék évszázadok óta elröpítenek kicsiket és nagyokat egyaránt a képzelet birodalmába. Ebben a meséskönyvben tanulságos és olykor mulatságos történetekből megtudhatjátok miként fedezi fel a hős egér az őt körülvevő világot.
    24,00 RON

   

97-120-ig Össz.: 1518

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7