HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Könyvek

Product was successfully added to your shopping cart.

Könyvek

   

73-96-ig Össz.: 1443

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. A bonchidai Bánffy-kastély

    A könyv nem csak a múltról szól, hanem arról is, ami az ezredforduló óta, egy nagyszabású műemlékvédelmi terv keretében történik: az óvó, emlékvédő szándék megvalósulásáról.
    70,00 RON
  2. A börtöntől a püspökségig

    Egy diktatúra virágzása és halála
    25,00 RON
  3. A célra nézz!

    1996-ban elhangzott igehirdetés, amelyben Pál apostol arra akarja bátorítani Timótheust, hogy a célra nézzen!
    17,00 RON
  4. A címeres halott

    Csapody Miklós újabb esszéinek, tanulmányainak régebbi és újabb „történetei” Erdélyben „játszódnak” a két világháború közötti időtől máig.
    35,00 RON
  5. A cserépedény kincse

    Erdélyi, hitéért börtönviselt református püspök igehirdetései, melyek mint törékeny cserépkorsó, őrzik a megtartó kegyelem kincseit.
    43,00 RON
  6. A csillaghegyi kutyák

    Csillaghegyre kölyökkutya érkezett! Írisz még soha életében nem látott ilyen apró kiskutyát. Az eleven kölyök egyből meghódítja a póniszakkörösök szívét
    40,00 RON
  7. A csodakert avagy "A szeretet soha el nem fogy"

    Példázatos mese a szeretetről és az időről egy kedves, öreg kertész történetén keresztül: „Milyen jó, milyen nagyon jó, hogy a szeretet olyan, mint a kertem. Mindig nő egy kicsit, ha új barátra találok! Csak az idő – tette hozzá sóhajtva – az bezzeg olyan, mint a tortám. Amennyivel több barátom lesz, annál kevesebb jut belőle egynek-egynek. Okosan kell hát elosztanom közöttük.”
    29,00 RON
  8. A csodálatos kert - kifestőkönyv

    . A csodálatos kert a Biblia – pontról pontra kifestő-sorozat első füzete, mely játékos módon ismerteti meg a gyermeket a teremtéstörténettel, bővítve ismereteit, formálva erkölcsi értékrendjét.
    4,00 RON
  9. A Fásli utcai állatkórház felújítás alatt

    A népszerű Fásli Utcai Állatkórházban még egy felújítás sem állhat a gyógyító munka útjába! De vajon milyen ultramodern gépek érkeznek, és milyenek lesznek a vadonatúj kórtermek?
    48,00 RON
  10. A feltaláló - Most én olvasok! 1. szint

    Fecó amióta csak az eszét tudja, feltaláló akart lenni. A magától játszó zongora és a mindig kapuba guruló focilabda után végre kialakítja a műhelyét, és egy komolyabb találmányon kezdi törni a fejét.
    39,00 RON
  11. A fény felé

    Lelki útravaló az év minden napjára
    34,00 RON
  12. A fenyőfa és más mesék

    Állt az erdőben egy szép, sudár kis fenyőfa. Jó helye volt: nap is érte, levegő is simogatta, idősebb társai, lucfenyők meg jegenyefenyők zúgtak körülötte. De a kisfenyőnek minden vágya az volt, hogy magasabbra nőjön; a meleg napot, az üdítő levegőt sem élvezte, s ügyet se vetett a parasztgyerekekre, akik ott jártak-keltek, fecsegtek körülötte, amikor szamócáért, málnáért mentek az erdőre.
    20,00 RON
  13. A filozófia keresztje

    Embert próbáló és avató erkölcsi gyakorlat a megbocsátás. Visky S. Béla könyvében korunk kiemelkedő filozófusa és gondolkodója, Vladimir Jankélévitch bocsánat-kocepcióját helyezi elemzése fókuszába
    25,00 RON
  14. A foci története - Érdekességek, sztárok, bajnokságok - Képes ismeretterjesztés gyerekeknek

    Ha érdekel a foci története, képekkel gazdagon illusztrált kiadványunkban számos érdekességet olvashatsz róla, ráadásként pedig megismerkedhetsz nyolc mai sztárfutballista életével, pályafutásával és sikerének titkaival.
    29,00 RON
  15. A függőségtől az intimitásig

    Mit tehetünk azért, hogy az intimitás magával ragadó élményeiben gazdag, tartós, bensőséges kapcsolatunk legyen?
    45,00 RON
  16. A fűszerkatona

    Finy Petra hét földrész ősmeséit írta meg e kötetben. A mítoszok világát idéző történetekben istenek, varázslók, tündérek, szerelmesek, különleges állatok mesélik és teremtik újra a világot – és teszik mindezt fanyar bűverővel.
    62,00 RON
  17. A Galata, az Efezusi, a Filippi, a Kolosséi és a Thesszalonikai levelek magyarázata I-II.

    A Református Egyházi Könyvtár újabb két kötete Kálvin páli levelekhez írt magyarázatainak sorát teszi teljessé: a Galata levéltől a Thesszalonikai levelekig. A kommentárok néhai Szabó András klasszika-filológus kéziratban fennmaradt, valamint Nagy Sándor Béla Kálvin-kutató átdolgozott fordításai mellett Bellus Ibolya és Vladár Gábor új fordításában olvashatók.
    48,00 RON
  18. A Geleji-kánonok. Buzogány Dezső fordítása

    A kötetben a Geleji-kánonok, a Szatmárnémeti Nemzeti Zsinat végzései, illetve a Ruber-féle egyházi törvények szövegét Buzogány Dezső fordításában olvashatjuk.
    24,00 RON
  19. A görög betegségek orvoslása I.

    Theodorétosz A görög betegségek orvoslása cimű munkája betekintést nyújt a keresztyén teológia és a görög filozófia ókori vitájába. Fordította, a kétnyelvű szöveget gondozta, magyarázó jegyzetekkel és bevezetővel ellátta Pásztori-Kupán István
    33,00 RON
  20. A görög betegségek orvoslása II.

    Theodorétosz jelen kötete újabb négy fejezetben mutatja be a keresztyén teológiának az ókori görög filozófiával és vallással folytatott párbeszédét. Fordította, a kétnyelvű szöveget gondozta, magyarázó jegyzetekkel és bevezetővel ellátta Pásztori-Kupán István.
    33,00 RON
  21. A görög betegségek orvoslása III.

    Küroszi Theodórétosz A görög betegségek orvoslása című munkájának befejező kötetében A törvényekről szóló kilencedik fejezet a jogtudomány iránti érdeklődők is haszonnal forgathatják.
    33,00 RON
  22. A gyermekek és a válás

    Az író, miközben kifejti, milyen sokféle módon reagálhattok a válásra, Jézus Krisztus evangéliumát használja fel gyakorlatias és gyermekbarát módon ehhez a küzdelemhez
    8,00 RON
  23. A hallgatás leplének szétszakítása

    Jobst Bittner történetein keresztül megmutatja hogy mi minden történhet ha az egyének, közösségek és társadalmak szembenéznek az elhallgatott és takargatott múlttal.
    52,00 RON
  24. A hangszerek mi vagyunk

    A 30 éves Bolyki Brothers tagjaival beszélget Gégény István.
    39,00 RON

   

73-96-ig Össz.: 1443

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6