HÍVJON MOST
(+40) 728 919 999
Kosár0Item(s)

Az ön vásárlókosara üres.

Könyvek

Product was successfully added to your shopping cart.

Könyvek

   

217-240-ig Össz.: 1518

  1. 8
  2. 9
  3. 10
  4. 11
  5. 12
  1. A Sionnak hegyén...

    Imádságok és elmélkedések
    8,00 RON
  2. A sokszínűség illúziója

    A migrációval kapcsolatos vélekedések 2015 óta szélsőségesek, kizárólagosak és sarkosak. A témáról szinte lehetetlen érzelemmentes tárgyilagossággal megnyilvánulni, mert bármely más kérdésnél gyorsabban és végletesebben állítja szembe egymással a bevándorlást pártolókat az azt ellenzőkkel. Miközben a migráció pozitívumaira tekintünk, érdemes annak árnyoldalaival is foglalkoznunk: az észszerű korlátokat tagadó politika nemhogy az asszimilációt nem várja el a bevándorlóktól, de még a beilleszkedésük nehézségeivel szemben is elnéző.
    63,00 RON
  3. A századik

    A kötet a posztmodern létállapotban élő - és abban magát egyre rosszabbul érző -, szilárd értékek nélkül sodródó mai embert szólítja meg úgy, hogy a Biblia történeteit aktuális tartalommal tölti meg, vonatkoztatja mai életünk dilemmáira.
    42,00 RON
  4. A Szentháromság-tan Kálvin teológiájában

    Ami Kálvin teológiájára általában igaz, igaz a Szentháromság-tanára is. Kálvin számára a Szentháromság-tan, a maga helyén, a reformált keresztyén egyház központi tanítása lett..
    39,00 RON
  5. A szerencsekrajcár

    Válogatott mesék a Nagy Mesemondó, Elek apó tollából.
    32,00 RON
  6. A szeretet bölccsé tesz -napló

    A nagy népszerűségnek örvendő, A/5 méretű, kemény fedelű spirálozott füzet idén megújult külsővel, hat fajta színes borítóval kerül forgalomba. A 80 lapot (160 oldalnyi írásfelületet) tartalmazó naplók minden második lapjának jobb felső sarkát egy egyvonalas rajz díszíti, a lap alján pedig a rajzhoz illő S.A. vagy Szentírás idézet olvasható. Mind a hét napló azonos belívvel készült.
    36,00 RON
  7. A szeretet másik arca - a harag

    Bármilyen meglepő, a harag lehet a szeretet másik arca. Hogyan fejezhetjük ki és vezethetjük le helyesen és hasznosan a haragunkat? A szerző szerint keresztény élethivatásunk betöltése nem más, mint Isten jellemének visszatükrözése.
    48,00 RON
  8. A szeretet mindenekfelett

    John Wesley breviárium
    41,00 RON
  9. A szeretet mint életforma

    A szeretetnyelvekről szóló könyvek népszerű szerzője ezúttal azt vizsgálja, hogy melyek azok a jellemvonások és magatartásformák, amelyek a szerető embereket jellemzik, és hogyan alakíthatjuk ki magunkban ezeket a tulajdonságokat.
    48,00 RON
  10. A szeretet nagykönyve

    Az agapé nem értékel. Azaz szeretlek, mert – szeretlek. Úgy szeretlek, amint s ahogy vagy. Szeretlek, mert téged „kaptalak”, hogy szeresselek.
    73,00 RON
  11. A szeretet négy arca

    Az oxfordi irodalomtudós ebben a művében éleslátóan, képszerűen és kedves humorral mutat rá a ragaszkodás, a barátság, a szerelem és a felebaráti szeretet (agapé) természetére és értékeire. Jane Austentól Augustinuson át számos szerzőt idéz könyvében.
    43,00 RON
  12. A szeretet teológusa

    Ez az emlékkötet teológusok, lelkipásztorok, pszichológusok, klinikusok, pszichoterapeuták, humán segítő szakemberek szeretetének, tiszteletének és köszönetének kifejezése. Megemlékezés az első magyar pasztorálpszichológusról, Gyökössy Endréről.
    55,00 RON
  13. A szívem ugrál örömében

    Mese barátságról és elválásról, boldogságról és szomorúságról. A sok-sok finom, kifejező tollrajzzal illusztrált könyvet kezdő olvasóknak is ajánljuk, önálló olvasásra.
    48,00 RON
  14. A SZŐKE CIKLON

    A szőke ciklon egy Evelyn Weston nevű hölgy, aki először egy egymillió fontot érő gyémántos Buddha után fut, majd egy ismeretlen ember becsülete után. Magával ragadja Lord Bannistert, aki kénytelen beletörődni, hogy miközben pillanatok alatt elhasználnak minden autót és ruhát, nincs idő pótolni őket…
    39,00 RON
  15. A szomorúság még nem a vég! Gyermekeknek, kiket bánat ért

    A könyv szinte hemzseg a pozitív, életigenlő segítségtől, hogy a gyermekek képesek legyenek megküzdeni a gyásszal. A könyv az őszinte és az egészséges gyászt támogatja, így a gyermek lelki fejlődése még zökkenőmentesebbé válik.
    13,00 RON
  16. A szülőföld szerelmese

    Orbán Balázs életének regénye
    45,00 RON
  17. A találkozás titka

    Ez a könyv mindenkinek szól, aki szeretné elmélyíteni a szeretetet, amely másokhoz fűzi.
    45,00 RON
  18. A tékozló fiú

    Kis oratórium szólóhangokra, vegyeskarra és orgonára
    16,00 RON
  19. A TÉKOZLÓ FIÚ HAZATÉRÉSE

    A tékozló fiú hazatérése egyike a Szentírás azon történeteinek, amelyekben Jézus Isten országának az e világi gondolkodástól eltérő törvényeiről szól.
    38,00 RON
  20. A teremtés története-BIBLIAI REJTVÉNYES FÜZETEK 1.

    Kérdések, rejtvények és kirakók teszik izgalmassá és interaktívvá a bibliai történet olvasását ebben a zsebméretű színes kiadványban, amely a teremtés történetét dolgozza fel.
    5,00 RON
  21. A teremtés-vizes kifestő

    A függőlegesen lapozható, vastagtáblás kifestő 5 oldalpár rövid történetein és figyelemfelhívó feladatain, valamint egy összefoglaló oldalon keresztül meséli el a teremtés történetét. A gyerekek egy vízzel újratölthető ecset-tollal festik át a könyv fehér-áttetsző felületét.
    59,00 RON
  22. A természet megőrzése

    Miért fontos a környezetvédelem a jobboldal számára? A fiatal olasz történész és közíró, Francesco Giubilei rámutat arra, hogy a környezet megóvásának kérdése az 1960-as évekig hangsúlyos volt az európai jobboldal politikai vitáiban, ám az 1968 után kibontakozó új baloldal egyre inkább kisajátította ezt a témát – a jobboldal hallgatólagos beleegyezésével. Ez azonban nemcsak politikai értelemben helytelen, de erkölcsileg is kifogásolható magatartás volt, mert a környezettudatos gondolkodás nem pártfüggő. A környezetért érzett felelősség kérdése a jobboldal számára éppannyira fontos, mint a gazdasági növekedés. Acqui Ambiente díjjal elismert könyvében Giubilei nemcsak a keresztény civilizáció gazdag örökségét, de a 20. század és napjaink konzervatív „zöld” gondolatait tárja elénk mint az ökológia mainstream, gyakran poszthumán jövőt vizionáló politikai vallásának alternatíváját
    63,00 RON
  23. A természeti világörökség 100 helyszíne

    A kötetben a Természeti Világörökség kétszáznál is több helyszíne közül száz szerepel egyegy oldal terjedelemben.
    59,00 RON

   

217-240-ig Össz.: 1518

  1. 8
  2. 9
  3. 10
  4. 11
  5. 12